Keystone logo
John Jay College of Criminal Justice Online

John Jay College of Criminal Justice Online

John Jay College of Criminal Justice Online

Introduktion

John Jay Online er stedet at oprette forbindelse til en grad, et certifikat og en professionel udviklingsprogram på John Jay College fra hvor som helst i verden. Hvis du er interesseret i at fortsætte din uddannelse eller fremme din karriere, har vi online-programmer, der kan imødekomme dine behov og interesser. Vi forstår, at det er en vigtig beslutning at vende tilbage til skolen, og det kan også være nyt for dig at vende tilbage til skolen "online". John Jay's online teammedlemmer vil altid være tilgængelige via telefon eller e-mail for at hjælpe dig med din beslutning. Vi vil være der for at besvare dine spørgsmål og guide dig gennem ansøgningsprocessen og videre.

Uanset om du forfølger en kandidatgrad eller ønsker at fremme din karriere gennem professionelle studier, overvej programmer, der tilbydes hos John Jay Online. Vores eksempler på omdømme inden for strafferetspleje, offentlig administration, sikkerhedsstyring, hjemlandssikkerhed, efterforskningspsykologi, moderne politistyring og politimyndighed vil give dig en uddannelse, der er banebrydende, smart og overbevisende. Vores studentsupporttjenester og tilmeldingsstøtteteams sammen med vores rimelige undervisning giver dig mulighed for at studere på en førsteklasses institution for social retfærdighed. Gør en forskel. Optjen en grad fra John Jay College of Criminal Justice fra City University i New York, og vær blandt et globalt alumni-netværk med over 60.000 kandidater fra John Jay College, der arbejder for retfærdighed.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • New York

    West 59th Street,524, 10019, New York

    Spørgsmål