Keystone logo
Jagaad Academy Frontend-udviklingskursus (online, live lektioner)
Jagaad Academy

Frontend-udviklingskursus (online, live lektioner)

Online

6 Months

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 2.800

Fjernundervisning

Introduktion

Hvorfor studere Frontend Development på Jagaad Academy ?

En frontend-udvikler skaber den grænseflade, som brugerne interagerer med, og alt, hvad de ser på et websted: knapper, links, animationer og mere.

På vores akademi vil du lære, hvordan du bruger nogle af de mest avancerede værktøjer i frontend-udvikling, såsom HTML, CSS, JavaScript, React, Typescript, Next.js og mere.

Kurset er udviklet af et team af internationale eksperter, som i øjeblikket arbejder på forskellige udviklingsprojektskalaer.

Oven i det hjælper vi dig med HR-support, samtaleforberedelse, CV og porteføljeoprettelse, for at hjælpe dig med at lande dit drømmejob inden for IT.

Hvordan forløbet fungerer

Lær af udviklere! Vi vil sørge for, at du lærer de mest efterspurgte færdigheder for at begynde din karriere som juniorudvikler. Vores flere betalingsmodeller vil gøre det nemt for dig at hoppe om bord!

Start fra bunden og lær, hvordan du bygger dynamiske webapplikationer ved hjælp af HTML, CSS, Javascript, React, Typescript og Next.js: alt hvad du behøver at vide for at udvikle grænseflader.

Deltag i vores virtuelle klasseværelse om aftenen for at blande teori med praksis, løse øvelser og... skrive kode. Du er ikke alene om dette! Du vil have 1 til 1 sessioner med trænere og uendelige muligheder for at diskutere med dine jævnaldrende!

Indsatsinvestering

  • 4 gange/uge over 6 måneder- Teori og praksis; Gruppe- og individuelle øvelser
  • 2 timer/dag fra kl. 16 (CET)*

*Vi anbefaler stærkt at tildele mindst 15+ timer om ugen!

Indlæggelser

Læreplan

Programundervisning

Karrieremuligheder

Studenterklæringer

Om skolen

Spørgsmål