Keystone logo
IU International University of Applied Sciences – Online Master i datalogi (MSc)
IU International University of Applied Sciences – Online

Master i datalogi (MSc)

Online

24 Months

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 1.936 / per year *

Fjernundervisning

* den viste pris viser udvidede almindelige undervisningsgebyrer, herunder eksamensgebyr og stipendium

Introduktion

Din eksamen, din måde:

Vi udformer vores programmer og kurser så fleksible og innovative som muligt - uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi leverer specialiseret ekspertise og innovative læringsmaterialer og fokuserer samtidig på fremragende studenterservice og professionel rådgivning. Vores programmer er kendetegnet ved effektiv overførsel af fagspecifik viden og soft skills for at forberede kandidater til den internationale forretningsverden. Vores fjernundervisningsmaterialer giver dig mulighed for at få en akkrediteret eksamen, uanset hvor du er, og du kan arbejde rundt om dit job eller dine personlige forpligtelser.

Hvorfor IU?

 • #1 University in Europe: Bliv medlem af Europas største private universitet med mere end 100.000 studerende
 • Digitalt, fleksibelt og 100 % online: Vi tilbyder fremragende, innovative digitale læringsmaterialer og et fantastisk online miljø, så du kan få succes med dine studier, uanset hvor du er, med online eksamener 24/7.
 • Fuldt akkrediteret grad: Alle vores grader er akkrediteret af den tyske stat og er internationalt anerkendt i store jurisdiktioner som EU, USA og Storbritannien.
 • Studer på et 5-stjernet universitet fra QS: IU er det første tyske universitet, der har fået 5 stjerner for online læring af QS
 • Internationalt fokus, praktisk orientering: Vi fokuserer på praktisk uddannelse og et internationalt perspektiv, hvilket giver IU's kandidater en afgørende fordel: 94 % af vores kandidater har et job inden for seks måneder efter endt uddannelse, og efter gennemsnitligt to år i jobbet rykker 80 % ind i ledelsen. Desuden arbejder vi tæt sammen med store virksomheder som Lufthansa, Sixtog EY for at give dig gode muligheder og indsigt.
 • Stipendier: Afhængigt af din situation, motivation og baggrund tilbyder vi stipendier, som kan reducere dine uddannelsesgebyrer med op til 75%.

Uddyb din viden om datalogi

Har du en bachelor i IT (eller et beslægtet fagområde)? - Tillykke! Du har valgt et område, der er i hurtig forandring, som har fingeren på pulsen i dag, og som er blevet pacemaker for fremtidens digitale samfund. På IU's Master i datalogi fortsætter du din rejse med fokus på datalogi, cybersikkerhed og kunstig intelligens. På grund af den uopfyldte efterspørgsel efter eksperter inden for disse emner bliver du en efterspurgt specialist, der kan arbejde inden for næsten alle sektorer. Din kandidatgrad i datalogi vil give dig alle de færdigheder, du har brug for for at komme i gang på det internationale arbejdsmarked.

Din erhvervskarriere inden for datalogi

Masteruddannelsen i datalogi kombinerer centrale emner inden for datalogi med datalogi og kunstig intelligens, som er discipliner, der får stadig større betydning i den professionelle verden. Desuden har du mulighed for at få vigtige færdigheder inden for cybersikkerhed. Med disse færdigheder vil du være forberedt på en lovende professionel fremtid inden for disse områder - ikke kun i Tyskland, men i hele verden.

Fordele ved en kandidatgrad i datalogi

 • Bliv et værdifuldt aktiv på jobmarkedet for datalogi
  Efterspørgslen efter it-specialister vil stadig stige i fremtiden: Med din master i datalogi bliver du en eftertragtet specialist takket være, at kurset undervises på engelsk.
 • Specialiser dig
  På kandidatuddannelsen kan du specialisere dig inden for udvalgte områder gennem valgfrie moduler, f.eks. avanceret cybersikkerhed og kryptologi, blockchain og kvantecomputere eller it-styring og serviceledelse.

En kort oversigt over din undersøgelse

 • Uddannelsesgrad: Master of Science (MSc)
 • Credits: 120 ECTS
 • Start af studiet: Start: Når som helst (ingen fast startdato eller tilmeldingsfrister)
  Studiets varighed: Der findes forskellige tidsmodeller: Fuldtid (2 år) eller deltid (4 år)
  Tilmeld dig når som helst
 • Studiemodel: Online-undersøgelse, herunder online-eksamen 24/7

Gratis kommende IU-webinarer og Q&A

Karrieremuligheder

Indlæggelser

Læreplan

Ranglister

Programundervisning

Stipendier og finansiering

Om skolen

Spørgsmål