Keystone logo
IU International University of Applied Sciences – Online

IU International University of Applied Sciences – Online

IU International University of Applied Sciences – Online

Introduktion

Om IU

Med over 100.000 studerende fra mere end 153 lande er IU International University of Applied Sciences Tysklands største universitet. De tilbyder statsakkrediterede bachelor-, master- og MBA-uddannelser i topkvalitet undervist på engelsk – med en helt ny tilgang.

IU's programmer er designet med den travle professionelle i tankerne: de giver et nyt niveau af fleksibilitet, så du kan balancere studier og arbejde, liv eller familie. Bedømt 5 stjerner på QS, deres online uddannelser gør det muligt for dig at tjene en tysk grad fra hvor som helst i verden, på fuld tid eller deltid. Med deres fuldt integrerede digitale platform og innovative læringsværktøjer, der inkorporerer AI-teknologi såsom ChatGPT og Syntea, kan du skræddersy din læringsrejse til dine egne behov og tidsplan. Derfor anbefaler 96 % af deres studerende at studere på IU.

For dem, der ønsker at studere og bo i Tyskland, tilbyder IU også blandede on-campus-programmer på deres campusser i Berlin og Bad Honnef. Du kan drage fordel af en mere struktureret tidsplan, mens du stadig nyder en vis fleksibilitet takket være blandingen af personlige tutorials og online selvstudier. På den måde kan du fordybe dig i et fremmed land, opbygge dit sociale og professionelle netværk og udforske mulighederne for arbejde og studie. Ved afslutningen af dine studier vil du også være berettiget til et 18-måneders efterstudievisum for at starte din karriere i Tyskland.

Få mere at vide om IU.

Hvad IU gør anderledes

IU International University of Applied Sciences tilbyder kvalitetsuddannelser til bachelor-, kandidat- og MBA-grader med en helt ny tilgang. IU har etableret campusser for studerende, der ønsker at afslutte deres studier på stedet, men tilbyder også programmer 100% online til fjernundervisning. Kvalificerede studerende kan kombinere både online og on-campus studier og skifte mellem de to. På den måde skal de studerende udvikle sig på et personligt og fagligt niveau og være med til at fremme deres karriere gennem fremtidsrettede, fleksible studier.

Hvorfor IU?

 • Overkommelig: Nyd rabatter på online undervisningsgebyrer på op til 67%
 • Fleksible betalingsmuligheder: Månedlige rater eller betal fuldt ud på forhånd
 • Alt inklusive gebyrer: Kursusmateriale inkluderet, ingen ansøgningsgebyrer
 • Fleksibel - Start online med det samme uden fast semesteroptag
 • Studer og tag eksamen 100 % online, i dit eget tempo og tidsplan - 24/7 adgang til IU's digitale undervisningsmaterialer, uanset hvor du er Karriereorienteret
 • IU tilbyder grader i efterspurgte felter med specialiseringer
 • Kurser kombinerer teori og praktisk anvendelse gennem casestudier fra den virkelige verden
 • Lær af branchefolk, der er eksperter inden for deres områder

Få succes globalt med IU

Med IU kan du åbne døre til karrieremuligheder over hele verden. Deres statsakkrediterede programmer vil udstyre dig med brancherelevant viden og efterspurgte færdigheder, så du kan skille dig ud på det globale arbejdsmarked. At studere på IU giver dig også adgang til deres eksklusive online karrieretjenester og begivenheder og forbinder dig med deres globale netværk af akademiske partnere, så du kan studere i USA, Canada eller Australien.

IU's mission

Det, der driver IU, er det, der driver dig: IU designer sine programmer, så de er så fleksible og innovative som muligt – uden at ofre kvaliteten. De leverer specialistekspertise og innovative læringsmaterialer samt fokuserer på fremragende studenterservice og professionel rådgivning. IUs uddannelser leverer fagspecifik viden og bløde færdigheder med en fremtidsorienteret tilgang og digitale værktøjer til at forberede kandidater til det internationale erhvervsliv.

Gratis webinar og spørgsmål&A

Webinar: Online-studier med IU 15:00 - 15:45 (CEST)

Stipendier og finansiering

Skift din fremtid med IU - ansøg og spar op til 67% til online studier!

IU leder altid efter nye måder at hjælpe dig med at kombinere uddannelse af høj kvalitet, tilgængelig uddannelse, uanset dine omstændigheder. Du har chancen for at få op til 67% rabat på dine online studier!

IU's foredrag vil tilbyde stor fleksibilitet, hvilket giver dig en chance for at arbejde, socialisere og udforske et nyt kontinent, mens du arbejder mod din fremtid.

Anmod om gratis information og tilmeld dig i dag!

Ranglister

Akkrediteringer, rangeringer og medlemskaber

Akkreditering

IU International University of Applied Sciences har modtaget systemakkreditering fra EQAR, FIBAA, German Accreditation Council, German Council of Science and Humanities og WES Canada. Det betyder, at deres kurser, fakultet og undervisningsmateriale alle matcher de strenge standarder, der er sat for dem, og de kan nu akkreditere deres egne programmer.

Cambridge Assessment International Education / High School Diploma A-Levels

IU er den første online-universitetspartner for Cambridge Internationals A-Levels for gymnasiet. Studerende har nu en chance for at opnå et gymnasium, mens de studerer til en bachelorgrad – uden ekstra omkostninger. A-Levels er et unikt 12-måneders kursus med 150 timers arbejdsbyrde, som du tager sideløbende med dine bacheloruddannelser. A-niveauerne afsluttes med en eksamen, der kan tages om et uendeligt antal gange.

Priser og rangeringer

IU er det første tyske universitet til at få 99/100 på QS Stars Report, men de toppede også 6 ud af 25 kategorier i Tysklands største universitetsrangering af CHE. For nylig blev IU's online MBA-programmer rangeret som nummer 26 i Europa i den prestigefyldte QS Online MBA Rankings, en imponerende præstation og anerkendelse på den internationale scene.

Medlemskaber

IU er medlem af Business Graduate's Association, Online Learning Consortium, AASCB og UNESCO's Global Education Coalition. Disse medlemskaber giver dem forbindelser til andre institutioner, virksomheder og ngo'er samt topniveau-uddannelser og udviklingskurser for livslang læring. Ved at udnytte banebrydende teknologi hjælper IU studerende i nød med at fortsætte deres uddannelse og forfølge livslang læring.

Global anerkendelse og akademiske partnere

Global anerkendelse

Da IU er anerkendt af WES Canada og USA, kan deres grader konverteres til point i henhold til lokale akademiske standarder i Canadian Immigration Point System og American Immigration Assessment Scheme. I april 2023 blev IU det første tyske universitet til at være medlem af Association of Indian Universities (AIU), den eneste offentlige myndighed i Indien, der konstaterer udenlandske institutioner. Dette betyder, at deres on-campus-programmer anerkendes af arbejdsgivere på tværs af Indien og andre Commonwealth Nations.

Akademiske partnere

Gennem partnerskaber med akademiske institutioner fra hele verden tilbyder IU en mere overkommelig måde for studerende at studere og bo i udlandet. IU Study Abroad Alliance lader studerende starte en grad online på IU og fuldføre den på et partneruniversitet i USA, Canada, Australien eller Europa, hvor karrieremuligheder er rigelige.

Studenterklæringer

Placeringer

 • Berlin

  IU International University of Applied Sciences - Frankfurter Allee,73a, 10247, Berlin

  Spørgsmål