Keystone logo
IU International University of Applied Sciences - Online Studies BA Digital Business
IU International University of Applied Sciences - Online Studies

BA Digital Business

Online

36 Months

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 1.612 / per year *

Fjernundervisning

* Begrænset tilbud: Priserne inkluderer op til 50% rabat. Rabatter og kampagner er tilgængelige på sæsonbasis, for et personligt tilbud kontakt universitetet.

Introduktion

Start din bachelor i Digital Business

Den digitale verden er den nye grænse for global virksomhed. Virksomheder fokuserer nu flere og flere ressourcer på at etablere en digital tilstedeværelse , og efterspørgslen efter eksperter i disse processer er højere end nogensinde.

Er du fascineret af forretningsmodeller baseret på digitale teknologier? Ikke så mærkeligt: Al IU's kommunikation er digital, folk handler online ved hjælp af deres fingeraftryk, og Industry 4.0 styrer mennesker og maskiner mod en mere effektiv verden. Dem, der nu er i gang med en bachelor i digital business og kan navigere i den med tillid, vil være i front. Digital Business Managers: digitaliser processer i virksomheder, tilpasser dem dynamisk til markedet og hjælper start-ups med at komme i gang . De bedste muligheder for en karriere i alle mulige sektorer af verdens økonomi.

Din Digital Business uddannelse giver dig spændende viden fra to verdener . Du vil bygge bro mellem traditionel og moderne økonomi. Den modulære opbygning af Digital Business-uddannelsen bringer dig ajour med hensyn til både informationsteknologi og virksomhedsadministration.

Med en bachelor i Digital Business fra IU International University of Applied Sciences lærer du, hvordan du kombinerer forretningsdrift og digitale færdigheder og bliver fortrolig med de udfordringer, denne kombination byder på.

Studér som du vil med IU Online Studies!

  • Overkommelig: Nyd rabatter på online undervisningsgebyrer på op til 50 %
  • Fleksible betalingsmuligheder: Månedlige rater eller betal fuldt ud på forhånd
  • Alt inklusive gebyrer: Kursusmateriale inkluderet, ingen ansøgningsgebyrer Fleksibel
  • Start online med det samme uden fast semesteroptag
  • Studer og tag eksamen 100 % online, i dit eget tempo og tidsplan - 24/7 adgang til IU's digitale undervisningsmaterialer, uanset hvor du er Karriereorienteret
  • IU tilbyder grader i efterspurgte felter med specialiseringer
  • Kurser kombinerer teori og praktisk anvendelse gennem casestudier fra den virkelige verden
  • Lær af branchefolk, der er eksperter inden for deres områder
  • IU's mål er at give dig de værktøjer, du skal bruge for at opbygge en succesfuld karriere. Derfor finder 94 % af deres kandidater et job inden for 3 måneder efter endt uddannelse.

Få succes globalt med IU

Med IU kan du åbne døre til karrieremuligheder over hele verden. Deres statsakkrediterede programmer vil udstyre dig med brancherelevant viden og efterspurgte færdigheder, så du kan skille dig ud på det globale arbejdsmarked. At studere på IU giver dig også adgang til deres eksklusive online karrieretjenester og begivenheder og forbinder dig med deres globale netværk af akademiske partnere, så du kan studere i USA, Canada eller Australien.

Få en grad i et efterspurgt erhverv og udvikle alle de færdigheder, du har brug for for at sikre din professionelle fremtid.

Gratis webinar og spørgsmål&A

Læreplan

Indlæggelser

Programundervisning

Stipendier og finansiering

Ranglister

Karrieremuligheder

Studenterklæringer

Om skolen

Spørgsmål