Keystone logo
International Open University

International Open University

International Open University

Introduktion

OM OS

Stifter og kansler: Dr. Bilal Philips

Studerende: 284.877 Den islamiske Online University (IOU) er udtænkt af Dr. Bilal Philips, der forestillede en institution, der ville tilbyde online, intensiv, bachelor-og kandidatuddannelser helt undervisning-fri.

Mission

"Realiseringen autentisk islamisk viden let tilgængelige til verden via internettet udelukkende til Guds glæde er et ædelt liv mål og en mission værd at ofre alle ens energier og midler til" (Dr. Bilal Philips, grundlægger og kansler, Islamic Online University).

Den islamiske Online University (IOU) har til formål at give den globale adgang til kvalitet bachelor, kandidat og uddannelsesprogrammer postgraduate niveau for studerende på stort set uden omkostninger. Dens mission er at ". Skift den muslimske nation og verden situationen gennem passende uddannelse" De principper, som IOU er baseret på, er:

Viden: Koranen og Sunnah

Gud sagde: "Faktisk er det kun den vidende blandt Hans tjenere, der virkelig frygter Allah." (35:28) The Last Profeten fred og velsignelser Allah være med ham sagde: "Søger viden er obligatorisk for enhver muslim."

Tilgængelighed

Den islamiske Online Universitetet giver en gylden mulighed for at få adgang til kvalitet bachelor, kandidat og postgraduate kurser, hvor folk kan være og når de ønsker, uden at skulle rejse i udlandet eller endda forlade for grænserne af deres hjem. Målet er at gøre det muligt for uddannelse til alle, fra ethvert sted, til enhver tid.

The Last Profeten sagde: "Hvis nogen bevæger på en vej i søgen efter viden, vil Allah give ham til at rejse på en af ​​vejene til Paradis."

Prisoverkommelighed

Den IOU viser sit fortsatte engagement til spredning af den retmæssige viden ved forløber fra en helt gratis certifikat og diplom niveau kurser til en undervisning gratis akkrediteret bachelorgrader i forskellige studieområder og kandidatgrad. Derved gør de videregående uddannelser let overkommelig hele verden til gavn for de personer, deres samfund og menneskeheden i almindelighed. Den gratis undervisning for alle elever giver lige adgang til en uddannelse, som kun få havde råd, hvis de var til at deltage i traditionelle institutioner for videregående uddannelse i hele verden.

Gud sagde: "Sig: Er dem, der ved lig med dem, der ikke kender?" (39: 9)

FÆLLESSKAB

Ingen studerende vil blive forhindret i at studere på den islamiske Online University uanset hans eller hendes religiøse, etniske eller sociale baggrund. Den IOU bekræfter, at dørene vil være åben for alle, uanset grænserne eksisterende i den virkelige verden. Det har allerede affødt et globalt fællesskab af mere end 180.000 studerende, der søger islamisk viden fra mere end 224 lande.

Gud sagde: "Samarbejde med hinanden i retskaffenhed og fromhed ... "(5: 2)

islamisk etik

Det er den grundlæggende tro på den islamiske Online University, at den muslimske lærer er væsentligt forskellig fra en lærer, der blot sker for at være muslim. Ligeledes bør den muslimske studerende være tydeligt adskiller sig fra en studerende, der så sker for at være muslim. Den IOU forventer, at alle sine studerende, fakultet, personale, administratorer og frivillige til at fungere i deres respektive holdninger og marker først og fremmest som muslimer. Dermed vil naturligvis medføre at opretholde de højeste standarder for personlig integritet, ærlighed og ansvarlighed.

The Last Profeten sagde, "Ja, Allah elsker fra hver af jer, når han eller hun gør arbejde, der sker i henhold til de bedste af hans eller hendes evne."

Kvalitet og Application

Den islamiske Online Universitetet er forpligtet til at levere en top kvalitet online akademisk erfaring, velegnet i sit omfang og dybde, at formidle den autentiske og praktisk islamisk viden, mens den på samme tid gør det muligt for de studerende at klare de nutidige udfordringer i det 21. århundrede ved at tilbyde andre studieretninger såsom psykologi, uddannelse eller finansiering. IOU vil vurdere og revurdere alle aspekter af sin akademiske model løbende og vil ikke kun opfordre sine elever til at studere flittigt, men også understrege, at de skal stræbe efter deres yderste for at sætte den opnåede viden til praksis.

The Last Profeten sagde, "Det bedste af jer er en der lærer Koranen og lærer det til andre." Han sagde også, "Det bedste af jer er den mest gavnligt for mennesker." Den sidste Profetens discipel, Ibn Mas 'oOD, sagde: "Vi plejede at lære viden og dens anvendelse sammen." Imam Sufyaan ath-Thawree relateret at som en ungdom, da han først begyndte at deltage i undervisningen, hans mor rådede ham: "Hvis du skriver ned 10 ord og din tro er ikke blevet bedre, tjek dig selv. "

historie

Den islamiske Online University (IOU) er udtænkt af Dr. Bilal Philips, der forestillede en højere-learning institution, der tilbyder intensive online bachelor-og kandidatuddannelser, der er helt undervisning-fri.

IOU rejse begyndte i 2007 med lanceringen af ​​privattimer-gratis online diplomuddannelser i sin åbne campus. I 2010, efter kun tre år, den første undervisning-fri Bachelor of Arts (BA) Programmet blev også lanceret. Universitetet har nu syv gymnasier tilbyder akkrediteret online grad programmer: College of Education, College of Islamic Economics, College of Bank & Finans, College of Psychology, College of islamiske studier, College of Business Administration, College of Information Technology, og College of arabisk sprog og lingvistik. Den sidstnævnte byder offline kurser i Gambia, Somaliland og Guinea Bissau.In Desuden IOU s Global Koranen Lagring Center tilbyder en unik mulighed for studerende over hele verden til at studere Koranen online.

Placeringer

  • Banjul

    Islamic Online University (Gambia) 21 Kanifing Mosque Road, P.O. Box 2340, Kanifing South, KMC, The Gambia, , Banjul

    Spørgsmål