Keystone logo
International Telematic University UNINETTUNO

International Telematic University UNINETTUNO

International Telematic University UNINETTUNO

Introduktion

Det International Telematic University UNINETTUNO er den eneste italienske fjernundervisning Universitet med succes vurderet af ANVUR (https://goo.gl/TZfjxw), det italienske ministerium for kvalitet i videregående uddannelser. UNINETTUNIO er etableret ved dekret af 15. april 2005 fra det italienske ministerium for uddannelse, universitet og forskning, og har akademiske titler, der har en juridisk værdi overalt i verden for bachelor-og postgraduate universitetsstudier. UNINETTUNO følger anbefalingerne fra Bolognaprocessen og leverer universitetspoint under standard ECTS - European Credits Transfer System.

UNINETTUNO er en af verdens førende fjernundervisninguniversiteter og har for nylig vundet flere internationale priser for ekspertisen i e-learning-platformen fra The European Association of Distance Education Universities (EADTU). IELA-prisen for bedste e-learning portal er blevet leveret til UNINETTUNO baseret på hans forskning, viden og udvikling inden for fjernundervisning. Medlem af bestyrelsen for EADTU - Den Europæiske Sammenslutning af Fjernundervisning Universiteter, ICDE-repræsentant - Det Internationale Råd for Fjernundervisning i Sydeuropa og Middelhavet, anerkendt af UNESCO blandt universiteterne, der handler for at nå SDG 2030 målene fra De Forenede Nationer (https: //goo.gl/jmiif7), og opført som medlem af UNESCO's Association IAU - International Association of Universities.

UNINETTUNO har 6 afdelinger, 25 graders kurser og over 163 eksamenscentre over hele verden. I dag har UNINETTUNO mere end 16.000 studerende fra 160 lande, er ejeren af en satellitflersproget tv-kanal fri på luft og en platform for læring og undervisning på afstand tilgængelig online på 5 sprog (arabisk, italiensk, engelsk, græsk, fransk).

Under hensyntagen til et stærkt partnerskab med traditionelle universiteter er professorer fra UNINETTUNO valgt blandt de bedste professorer fra traditionelle universitetspartnere.

UNINETTUNO leverer høje standarder for undervisning i et digitalt miljø takket være en unik model for læring og undervisning på afstand gennem ny teknologi og en unik platform, der opmuntrer og opretholder præstation sammen med personlig udvikling. På UNINETTUNO kan eleverne følge programmerne og få gyldige studie titler og universiteter kreditter overalt uden begrænsning af tid og rum, et universitet uden grænser (https://goo.gl/gie8e1).

Hvordan man studerer

De internetbaserede træningsaktiviteter foregår i et webbaseret makroområde, der kaldes Didactic Cyberspace. I det didaktiske cyberspace finder træningsprocessen sted, og adgangen er diversificeret gennem brugerdefineret login og adgangskode baseret på aktørernes rolle i uddannelsesbanen: professorer, vejleder og studerende. Lektioner og online on-demand-aktiviteter er tilgængelige 24 timer i døgnet sammen med virtuelle virtuelle klasseværelser og indspillede virtuelle klasseværelser (https://goo.gl/jY26qD).

Placeringer

  • Rome

    Corso Vittorio Emanuele II, 39 - Roma, 00186, Rome

  • Milan

    Via Carlo Darwin, 20, 20143, Milan

    Spørgsmål