Med base i Christchurch, New Zealand, er vi forpligtet til at levere professionel, fremragende teknologidrevet uddannelse leveret i et blandet læringsformat. Vi tilbyder akkrediterede kurser samt en række branchespecifikke online-kulinariske kurser inden for hobby og Junior Chef internationalt.
Blandet læring, der undervises af branchens førende kokpædagoger, kombinerer personlig undervisning og onlineundervisning. Den blandede læringsmetode er ekstremt fleksibel, hvilket betyder, at gæstfrihedsstuderende kan studere og arbejde på samme tid.
Vi arbejder tæt sammen med vores studerende for at tilbyde vores unikke karriere-relaterede program, som for nogle kursusmuligheder inkluderer en branchekonstruktion, der sikrer, at eleverne får de nødvendige færdigheder for at være trygge i et kommercielt kulinarisk miljø.
- Vores værdier
Fortreffelighed, integritet, innovation, empati, lidenskab og kreativitet
- Vores formål
Tilbyder fremragende teknologidrevet maduddannelse.
- Vores filosofi
International Culinary Studio er forpligtet til at levere fremragende online kulinarisk uddannelse, så studerende kan studere og arbejde, mens de gennemfører en internationalt akkrediteret kvalifikation, og dermed sikrer dem kvalitetsstillinger i køkkener rundt om i verden.
Vi er
Den førende private uddannelsesudbyder af akkrediterede internationale online kulinariske kvalifikationer, hvad enten det er til lokale eller internationale studerende.
Vores unikke undervisningsfilosofi, der omfatter en 360 graders hi-touch-elevmodel, bruger en moderne tilgang til at sikre, at eleverne spiller en aktiv rolle i deres egen læringsoplevelse. Undervist af brancheførende kokpædagoger, får vores studerende uddannelse i verdensklasse ved hjælp af teknologi, der kombineret med branchens erfaring og adgang til vores International Alumni Network of Chefs sikrer, at de er godt forberedt på en karriere inden for kulinarisk overalt.
Vi skaber et unikt og kreativt forretningsmiljø, så vores medarbejdere og studerende kan udvikle sig og vokse. Vi er forpligtet til at opbygge solide og varige relationer inden for gæstfrihedsbranchen og stræber efter at hjælpe hver enkelt studerende med at få passende beskæftigelse eller nå deres personlige kulinariske drømme og mål.
Hvorfor skal du studere med International Culinary Studio ?
- Fleksibilitet
Undersøg på en fleksibel tidsplan, der passer til din livsstil, arbejde og familieforpligtelser
- overkommelighed
Ingen pendlingsudgifter og onlinestudier er betydeligt mere overkommelige
- Tilpasset læring
Udvikler selvdisciplin, selvmotivation og bedre kommunikationsevner
- En på en undervisning
Personlig en på en undervisning med en fuldt akkrediteret kokkelærer
- Anerkendt kvalifikation
Omfattende udvalg af globalt anerkendte akkrediterede kurser, der tilbydes
- Omfattende bibliotek
Adgang til fremragende støttemateriale, herunder en ordliste og en række opskrifter, der kan udskrives
- Live video klasser
Optaget live video klasser for at se så mange gange som nødvendigt
- Tjen, mens du lærer
Arbejder du allerede? Karriereskift? Bliv kvalificeret, mens du stadig er ansat
- Tilgængelighed
Meget af kursusindholdet kan ses via en app når som helst, hvor som helst og på enhver enhed
- Digital badging
Tag dine resultater globalt med din online e-portefølje og digitale badge
- Læringsbarrierer?
Personlig elevmentor og læringsmodel overvinder mange indlæringsvanskeligheder
- Real World Skills
Uddannet med reelle færdigheder, der hjælper dig med at lykkes på nutidens konkurrencedygtige arbejdsplads
Rejser verden rundt med din globalt anerkendte gæstfrihed digitale badge certificering og skiller dig ud fra mængden
Kulinarisk Karriere Pathway
Der er fire typer kokke inden for de fleste professionelle køkkener, der opererer inden for en rangeret eller hierarkisk struktur. De er:
- kokke i lære eller praktikanter, kendt som Commis Chefs
- sektionskokke, kendt som Chefs de Partie eller Line Cooks
- Sous Chefs, der fungerer som næstkommanderende i køkkenet
- Chef/Executive Chefs, der er ansvarlige for styringen af hele køkkenet og også er kendt som Chefs de Cuisine.
