Keystone logo
International Culinary Studio

International Culinary Studio

International Culinary Studio

Introduktion

Med base i Christchurch, New Zealand, er vi forpligtet til at levere professionel, fremragende teknologidrevet uddannelse leveret i et blandet læringsformat. Vi tilbyder akkrediterede kurser samt en række branchespecifikke online-kulinariske kurser inden for hobby og Junior Chef internationalt.

Blandet læring, der undervises af branchens førende kokpædagoger, kombinerer personlig undervisning og onlineundervisning. Den blandede læringsmetode er ekstremt fleksibel, hvilket betyder, at gæstfrihedsstuderende kan studere og arbejde på samme tid.

Vi arbejder tæt sammen med vores studerende for at tilbyde vores unikke karriere-relaterede program, som for nogle kursusmuligheder inkluderer en branchekonstruktion, der sikrer, at eleverne får de nødvendige færdigheder for at være trygge i et kommercielt kulinarisk miljø.

  • Vores værdier

Fortreffelighed, integritet, innovation, empati, lidenskab og kreativitet

  • Vores formål

Tilbyder fremragende teknologidrevet maduddannelse.

  • Vores filosofi

International Culinary Studio er forpligtet til at levere fremragende online kulinarisk uddannelse, så studerende kan studere og arbejde, mens de gennemfører en internationalt akkrediteret kvalifikation, og dermed sikrer dem kvalitetsstillinger i køkkener rundt om i verden.

Vi er

Den førende private uddannelsesudbyder af akkrediterede internationale online kulinariske kvalifikationer, hvad enten det er til lokale eller internationale studerende.

Vores unikke undervisningsfilosofi, der omfatter en 360 graders hi-touch-elevmodel, bruger en moderne tilgang til at sikre, at eleverne spiller en aktiv rolle i deres egen læringsoplevelse. Undervist af brancheførende kokpædagoger, får vores studerende uddannelse i verdensklasse ved hjælp af teknologi, der kombineret med branchens erfaring og adgang til vores International Alumni Network of Chefs sikrer, at de er godt forberedt på en karriere inden for kulinarisk overalt.

Vi skaber et unikt og kreativt forretningsmiljø, så vores medarbejdere og studerende kan udvikle sig og vokse. Vi er forpligtet til at opbygge solide og varige relationer inden for gæstfrihedsbranchen og stræber efter at hjælpe hver enkelt studerende med at få passende beskæftigelse eller nå deres personlige kulinariske drømme og mål.

Hvorfor skal du studere med International Culinary Studio ?

  • Fleksibilitet

Undersøg på en fleksibel tidsplan, der passer til din livsstil, arbejde og familieforpligtelser

  • overkommelighed

Ingen pendlingsudgifter og onlinestudier er betydeligt mere overkommelige

  • Tilpasset læring

Udvikler selvdisciplin, selvmotivation og bedre kommunikationsevner

  • En på en undervisning

Personlig en på en undervisning med en fuldt akkrediteret kokkelærer

  • Anerkendt kvalifikation

Omfattende udvalg af globalt anerkendte akkrediterede kurser, der tilbydes

  • Omfattende bibliotek

Adgang til fremragende støttemateriale, herunder en ordliste og en række opskrifter, der kan udskrives

  • Live video klasser

Optaget live video klasser for at se så mange gange som nødvendigt

  • Tjen, mens du lærer

Arbejder du allerede? Karriereskift? Bliv kvalificeret, mens du stadig er ansat

  • Tilgængelighed

Meget af kursusindholdet kan ses via en app når som helst, hvor som helst og på enhver enhed

  • Digital badging

Tag dine resultater globalt med din online e-portefølje og digitale badge

  • Læringsbarrierer?

Personlig elevmentor og læringsmodel overvinder mange indlæringsvanskeligheder

  • Real World Skills

Uddannet med reelle færdigheder, der hjælper dig med at lykkes på nutidens konkurrencedygtige arbejdsplads

Rejser verden rundt med din globalt anerkendte gæstfrihed digitale badge certificering og skiller dig ud fra mængden

Kulinarisk Karriere Pathway

Der er fire typer kokke inden for de fleste professionelle køkkener, der opererer inden for en rangeret eller hierarkisk struktur. De er:

  • kokke i lære eller praktikanter, kendt som Commis Chefs
  • sektionskokke, kendt som Chefs de Partie eller Line Cooks
  • Sous Chefs, der fungerer som næstkommanderende i køkkenet
  • Chef/Executive Chefs, der er ansvarlige for styringen af hele køkkenet og også er kendt som Chefs de Cuisine.

164672_Capturadepantalla100_edited.jpg

Statistik

Global certificering og kvalifikationer

International Culinary Studio er anerkendt af WorldChefs Association og er blevet tildelt WorldChefs Recognition of Quality Culinary Education Programme. Disse kurser er jobspecifikke og ved afslutningen af deres kursus kan eleverne fremvise et væld af nye færdigheder på deres e-portefølje og i nogle tilfælde er de i stand til at ansøge om WorldChefs Global Hospitality Certification, som viser deres færdigheder hvor som helst i verden.

Kort kurser

Vi har en bred vifte af korte kurser at vælge imellem, lige fra et udvalg af branchespecifikke til hobbykurser.

Hjemmeskole kulinarisk program

Perfekt til alle spirende kulinariske fagfolk, vores Home School-program giver eleverne mulighed for at pleje deres voksende madlavningstalenter fra deres køkken derhjemme.

Junior kok

Vores online juniorkok-programmer er spændende, interaktive og brugervenlige. De er en fantastisk introduktion til den magiske verden af kulinarisk.

    Placeringer

    • Canterbury Plains

      Williams Street,122, 7630, Canterbury Plains

    Spørgsmål