Keystone logo
Interaction Design Foundation Bliv en UX-designer fra bunden
Interaction Design Foundation

Bliv en UX-designer fra bunden

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Fjernundervisning

* Pris for medlemskab kan findes her

Introduktion

Hvordan denne kursus vil hjælpe din karriere

Hvad du vil lære

 • En introduktion til de vigtigste områder af brugeroplevelse arbejde, og hvorfor det betyder noget
 • De forskellige UX roller i en organisation
 • Sådan opretter du UX-leverancer - med downloadbare skabeloner om oprettelse af persona, kundekort, prototyper og mange flere
 • Sådan gennemgår de fem faser af designtænkningsprocessen: empati, definere, ideat, prototype og test
 • Hvordan man opbygger en UX-portefølje og lander selv en UX-rolle
 • Tilliden til at arbejde med kunder som UX-konsulent

Hvis du vil deltage i et af de hurtigst voksende felter i design, så kig ikke længere - dette er kurset for dig. Gennem at dække rollens ind og ud og kaste dørene åbne for den spændende verden af ​​UX-design, vil "Bliv en UX-designer fra bunden" tage ting lige tilbage til begyndelsen; det vil tilbyde en 'hard reset' for at vise dig, hvordan man starter en ny karriere i UX design.

Alle produkter, hvad enten de er digitale eller på anden måde, skal levere en højkvalitets brugeroplevelse (UX) eller risikere at miste brugerne til konkurrenterne - trods alt er et produkt ubrugeligt uden dets brugere! Produkter med god UX sælge bedre; Faktisk har designcentriske virksomheder konsekvent overgået branchens gennemsnit med mere end dobbelt [1]. Efterspørgslen efter UX-designere er derfor højere end nogensinde før; de er allerede udbredt i teknologibedrifter, og der er et voksende behov for dem inden for andre industrier. UX påvirker UI design, webdesign og grafisk design, og forståelse af UX-området vil forbedre din indsats inden for alle disse områder.

Gennem dette kursus vil du lære alle de færdigheder, du har brug for til at hjælpe virksomheder med at levere den rigtige UX til deres produkter. Alle teknikker, der indgår i undervisningen, er testede og testede industristandarder, som vil udstyre dig med den allerbedste viden til at starte dig på din nye professionelle vej. Du vil lære at skabe forskellige UX-leverancer fra begyndelsen af ​​et UX-projekt lige til slutningen, lige fra kundekort til papirprototyper og endda heuristiske evalueringer. Du vil også tage dine første skridt i retning af at oprette en UX-portefølje - noget der virkelig vil påvirke dine jobannoncer. At se UX-portefølje er så vigtigt at lande dit første UX-job. Vi har faktisk brugt et helt modul til at skabe en, der kan hjælpe dig med at skille sig ud fra mængden.

Du vil også finde en række valgfrie øvelser og hjemmeopgaver, der bygger på hinanden og følger en designproces - fra den første ide til højre, indtil du kan begynde at teste din prototype. Vi anbefaler stærkt, at du tager udfordringen op og gennemfører alle de involverede øvelser, for ikke kun vil du få praktisk erfaring med UX-design, men i sidste ende vil du også have et design case study, som du kan medtage i din ovennævnte portefølje.

I "Bliv en UX-designer fra bunden" får du adgang til interviews med senior UX-lejere og eksperter fra virksomheder som SAP og Google. Gennem disse interviews vil du forstå, hvad hyrere og ledende designere ser ud til, når du ansætter et nyt medlem af holdet - alt for at du kan få en fordel over andre kandidater. Vi har også filmet en række interviews med IDF-medlemmer, der har landet et UX-job. Disse vil give dig inspiration til dine egne karrieremuligheder, samt uvurderlige råd om, hvordan du overgår til en karriere i UX, og hvilket dagligt liv som UX-professionel ser virkelig ud.

Vent ikke længere med at starte din professionelle UX karriere!

Få et industrielt betroet UX kursus certifikat

Du tjener et verificerbart og industrielt betroet kursusbevis, når du er færdig med kurset. Du kan fremhæve dem på dit CV, CV, LinkedIn profil eller dit websted.

Hvem skal tage dette kursus

Dette er en nybegynder kursus, der passer til alle, der ønsker at påbegynde en karriere i UX design:

 • UX designere, interaktionsdesignere og UI designere søger at opbygge effektive porteføljer og lande deres næste UX job
 • Studerende ivrige efter at blive UX designere eller UX konsulenter
 • Iværksættere og virksomhedsejere, der er interesserede i at drive UX-arbejde på deres egne produkter eller tjenester
 • Enhver, der ønsker at ændre sig til en karriere inden for UX

Lær og arbejde med et globalt team af designere

Når du deltager i dette kursus, vil du blive med i et globalt tværfagligt team, der arbejder på det og de øvelser, det indeholder samtidig med dig. Du vil arbejde sammen for at forbedre dine færdigheder og forståelse. Din kursusgruppe består af en utrolig forskelligartet faggruppe, som alle har det samme mål - at blive succesfulde designere. Det er din chance for at lære, vokse og netværk med dine jævnaldrende på tværs af planeten. Før du ved det, kan du finde dig selv i forbindelse med nogle meget hjælpsomme mennesker og gøre venner med ligesindede individer, alt sammen som du skubber dybere ind i en spændende verden, der spænder over muligheder og stærke muligheder for fremtiden.

Udfordre dig selv til at udmærke sig!

At vide, hvordan du laver, mens du udvikler dig, er så afgørende for din succes som at skubbe dig selv for at få mest muligt ud af det, vi tilbyder hos IDF. Derfor giver vi dig chancen for at nå toppen af ​​klassen hver uge på vores leaderboard, ved at få de fleste spørgsmål rigtigt og score point for hver. Topscorerens navne vises på toppladen, og den sunde konkurrence drejer sig om at konkurrere med dig selv; så fortsæt og tag udfordringen! Du må dog ikke modløses, hvis du ikke finder dit navn på tavlen - dine medstuderende svarer på spørgsmålene på forskellige tidspunkter over hele verden. Med det for øje, vær opmærksom på at dit navn kan vises den følgende uge - så længe du besvarer alle de tilgængelige spørgsmål.

LÆSER I DENNE KURS

 • Lektioner bliver tilgængelige på en tidsplan for en lektion om ugen.
 • Lektioner forbliver åben for dig for evigt og har ingen deadlines.
 • Der er ingen tidsbegrænsning for at afslutte et kursus.
 • Du har permanent adgang til dit kursusmateriale, svar og klassekammerater for hele medlemskabets varighed.
 • Anslået tid til at fuldføre: 11 timer 18 minutter spredt over 7 uger.

Om skolen

Spørgsmål