Keystone logo
Interaction Design Foundation

Interaction Design Foundation

Interaction Design Foundation

Introduktion

Vi er en bevægelse for at skabe tilgængelig og overkommelig Ivy League-niveau design uddannelse

OM Interaction Design Foundation

Vi er et uafhængigt nonprofit-initiativ med et mål, der ligner et paradoks - for at øge niveauet af global designuddannelse til en Ivy League-standard, samtidig med at omkostningerne reduceres til så lavt som vi muligvis kan tage dem. Så vi demokratiserer læring ved at levere førsteklasses læseplaner, og vi tilstræber at finde den perfekte balance mellem akademisk rigor og praktisk relevans.

Etableret i 2002 i Danmark blev vi inspireret af det skandinaviske uddannelsessystem til at skabe lavprisuddannelse af høj kvalitet for at ændre måden folk lærer på videnskab, kunst og kompleksitet af design. Siden 2002 har vi opbygget et bæredygtigt samarbejde og uddannelsesplatform, og vi har vokset vores globale samfund til at nå 454 lokale grupper i 90 lande.

Vi fortsætter med at samarbejde med topuniversiteter og virksomheder, som Stanford, Cambridge og SAP Labs, såvel som sådanne noterede forfattere som Clayton Christensen og Don Norman, for at dele vores viden med over en million designere hver måned.

Hvordan ændrer vi designuddannelsen

Uddannelse og faglig udvikling

Vi tilbyder et unikt og omfattende bibliotek af design-relaterede lærebøger og omfattende instruktørledede online kurser. Medlemmerne erhverver også praktisk erfaring gennem deltagelse i virkelige projekter og designaktiviteter. Ikke desto mindre foregår uddannelsesprocessen uden for kurser: Medlemmer lærer af hinanden via faglige diskussionsfora, gennem lokale møder og ved at deltage i IDF globale designhændelser.

Udvikling af lederskabsfærdigheder

IDF-medlemmer får mulighed for at træne i forskellige ledelsesroller. Afhængigt af deres præferencer og evner kan de lede junior designere, styre projekter, frivillige til at lede et lokalsamfund eller spille en global rolle på IDF. For dem, der har brug for omfattende coaching færdigheder i deres arbejde, giver vi et omfattende kursus på coaching i designprofessionen sammen med muligheden for at øve sig ved at coaching medlemmer af IDF Design League.

IDF's proces indebærer en omhyggeligt afbalanceret blanding af subjektive og objektive vurderingsfaktorer. Den endelige anerkendelse af en kursuskandidats niveau af færdighed i UX uddeles efter en grundig vurdering af personens kompetencer af hans / hendes kursusinstruktører, personlig træner og IDF-bestyrelsen.

Bidrag til professionen

Beviste eksperter inden for UX kan bidrage til kvaliteten af ​​uddannelse og professionelle tjenester ved at udvikle træningsmaterialer og lærebøger eller ved at tjene på IDF-bestyrelsen. Vi tilbyder også fremragende udgivelsesmuligheder med en umiddelbar rækkevidde til vores millioner stærke målgruppe.

Ansættelse og udvikling af personale

Vi hjælper virksomheder, fra de mindste til de største som SAP og Accenture, til at skabe gode kundeoplevelser på den mest sikre måde. IDF Company Membership gør det muligt for virksomhedsledere at:

  • Få adgang til verdens største samfund af UX-designere
  • Opbyg UX design og forskningskompetencer i deres firmaer ved at tage instruktørledede kurser hjemme eller på arbejde - de er helt selvfacede for at imødekomme travle tidsplaner
  • Løs de faktiske forretningsproblemer ved at få hjælp fra IDF's verdensomspændende netværk af design fagfolk og trænere
  • Administrer individuelle medlemskaber og virksomhedsregnskaber uden besvær eller uforudsete udgifter

Placeringer

  • Copenhagen

    Copenhagen, , Copenhagen

Spørgsmål