Keystone logo
© Carrianna Field
Instituto Artes Visuales

Instituto Artes Visuales

Instituto Artes Visuales

Introduktion

Den Institute of Visual Arts Det er en privat institution, der siden 1994 er dedikeret til de specialiserede områder af grafisk design, multimedie skabelse, udvikling af kommunikation til web og animationsgrafik træning.

mission

Ved dannelse eleven søger at kombinere den tekniske og konceptuelle viden om forskellige områder. Den teoretiske og praktiske metoder giver eleverne mulighed for at gå videre ved at udvikle øvelser, der tillader assimilere teorien lært tidligere og påtage sig professionelt arbejdsprocesser.

MÅL

De primære mål for dette center er:

  1. Tog studerende korrekt opdateret i de discipliner relateret til grafisk design, motion grafik og web udvikling af kommunikation indhold.

At træne de studerende i udviklingen form for professionelt arbejde. Vores træning er baseret på fremskridt i viden om forskellige områder gennem implementering gennem orientering. Forbedre kreativitet og udvikling af kunstneriske færdigheder af de studerende. Tilskynde personligt initiativ og innovativ professionel holdning.

Disse målsætninger gennemføres i de forskellige uddannelsesprogrammer, der tilbydes af centrum: Karriere i Visual Arts, Master of Arts og Kommunikation, Master i Grafisk Design eller Master i Multimedia og internet samt diverse faglige kurser i grafisk design, web Grafisk design, billede og digital video, typografisk design, grafisk design, Editorial design, emballage design ...

Placeringer

  • Spain Online

    Spain Online, Spanien

Spørgsmål