Keystone logo
INISEG Instituto Internacional de Estudios en Seguridad Global

INISEG Instituto Internacional de Estudios en Seguridad Global

INISEG Instituto Internacional de Estudios en Seguridad Global

Introduktion

Hvem vi er

INISEG er et internationalt institut for studier, der blev født som et behov for at levere til alle fremtidige studerende alle de uddannelser, studieoplysninger, aktiviteter og faglige muligheder, der er udviklet inden for global sikkerhed.

Instituttet blev grundlagt i januar 2017 under ledelse af Manuel González Folgado, en fremtrædende fagmand i sikkerhedsområdet med meget vigtige specialiseringsstudier i sektoren og er en vigtig innovativ reference i online-uddannelsessystemet i Spanien, åbningsmuligheder for adgang til professionel træning i mere end 18 år på markedet og spiller for tiden rollen som præsident for Aucal Foundation og Corporate General Manager for Aucal Business School.

Af denne grund og på grund af vigtigheden af ​​at nå alle brugere, der ønsker at udvikle sig inden for denne sektor, har Aucal og INISEG sluttet sig sammen for at gøre

mulig denne reelle mulighed for at tilbyde den bedste kvalitet i uddannelse, adgang til aktiviteter i området, adgang til et komplet dokumentationscenter for sektoren og mulighed for kontinuitet i studier inden for sikkerhed.

Efter 18 år, der tilbyder online træning, er instituttet dannet for at krydse grænserne i regionen og blive en reel reference som en førende institution inden for global sikkerhed, samt i tværfaglig analyse af spørgsmål fra internationale studier som terrorisme International, Corporate Cybersecurity, Criminology, Militærhistorie og Offentlig og Privat Sikkerhed.

Aucal Foundation

Aucal Foundation er en uddannelsesinstitution med en innovativ karakter og bekymret for udviklingen af ​​nye teknologier, der anvendes til den akademiske verden og træningsverdenen. Som følge af denne interesse blev Aucal-projektet, der var kendt i Spanien som handelsskole specialiseret i sikkerhedssektoren, født. tilbyder udelukkende alle online, blended og face-to-face kurser udbudt af INISEG inden for sin brede vifte af kurser, og hvorfra studerende kan få adgang til stipendier, betalingsydelser, bonusser og særlige kampagner gennem denne prestigefyldte business school , der er til stede for mere end 18 år siden på online-uddannelsesmarkedet i Spanien og med mere end 45000 studerende, der allerede er uddannet og kvalificeret.

Ligeledes deltager Aucal Foundation i eksterne projekter, hvor det fungerer som samarbejdspartner.

mission

Vores mission er at uddanne fagfolk fra fremtiden, reagere på de uddannelses- eller specialiseringsbehov, som markedet kræver til enhver tid for at udvide den faglige profil for fagfolk og deres arbejdskonkurrenceevne.

værdier

Vi baserer vores aktivitet på innovation, der fremmer iværksætterånden. Vi overfører ikke kun viden, men vi ønsker også at sætte ind i vores elevernes faglige færdigheder, så de kan få mest muligt ud af dem som eksperter.

kvalitet

På INISEG mener vi, at det er vigtigt at lære koncepter, men endnu mere, som de læres. Derfor tilbyder vi kvalitetsinformation baseret på dets praktiske anvendelse og er så dynamisk som muligt, så det er en effektiv og underholdende læring. .

Et skridt videre

INISEG har andre vigtige samarbejdspartnere, der gør det muligt for den uddannelsesmæssige mission som en organisation, der skaber et af de mest moderne digitale historiske dokumentationscentre i Sikkerhedsområdet, der gør det muligt for studerende og brugere generelt at have vigtige og relevante data på dette område.

Blandt de sektioner, som brugerne vil finde på denne komplette hjemmeside, kan vi nævne nogle meget vigtige, som f.eks. Webinars, pædagogiske workshops, klasseværelser og frivillige aktiviteter, der indgår i nogle træningsprogrammer, generelle arrangementer, seminarer, digitale messer, vigtigste uddannelsesmesser i sektoren. mange publikationer, der altid vil blive opdateret til gavn for alle interesserede.

Takket være sin bane og den permanente udveksling med studerende fra hele verden starter INISEG et netværk af kontakter, alliancer og vigtige aftaler med ledende enheder i sektoren og

hvis formål er at give størst mulig adgang til det studie, som alle interesserede brugere ønsker at opnå.

INISEG definerer tre hovedlinjer:

  • Generering af relevant viden i International Security Studies
  • Kommunikation af relevant viden i International Security Studies
  • Uddannelse og etablering af specialister

Placeringer

  • Paseo de las delicias, 31, 28045, Madrid

  • Postigo de Nuestra Señora 2, , Zamora

Spørgsmål