Keystone logo
Informa – Defence & Security

Informa – Defence & Security

Informa – Defence & Security

Introduktion

Informa er en førende international begivenheds-, intelligens- og videnskabelig forskningsgruppe.

Vores formål er at forkæmpe specialisten. Gennem hundreder af magtfulde mærker arbejder vi med virksomheder og fagfolk på specialmarkeder, der leverer forbindelser, intelligens og muligheder, der hjælper kunderne med at vokse, drive forretning, gøre gennembrud og tage bedre informerede beslutninger.

Informa er noteret på London Stock Exchange og medlem af FTSE 100 med over 11.000 kolleger, der arbejder i mere end 30 lande.

JESHOOTS.com / Pexels

129048_pexels-photo-1040157.jpeg

Hvad vi gør

For at vokse, drive forretning, gøre gennembrud og tage bedre informerede beslutninger kræver specialister støtte fra andre specialister.

Informas førende mærker og ekspertteam driver events og udstillinger, leverer efterretningsbaserede produkter og datadrevne tjenester, indkalder lokalsamfund personligt og digitalt og giver adgang til avanceret forskning for specialkundesamfund over hele verden.

Hver af vores fem driftsafdelinger har et særligt fokus. Lær mere om de mærker, produkter og tjenester, der leveres af vores afdelinger nedenfor, og se vores organisationsstruktur og de vejledende principper, der understøtter vores forretning.

Historie

Informa blev dannet i 1998 og er gennem vækst og erhvervelse blevet en førende international begivenheds-, efterretnings- og videnskabelig forskningsgruppe.

Nogle af vores brands har en historie, der går meget længere tilbage, inklusive Lloyd's List, der nu er en del af Informa Intelligence, og Philosophical Magazine, et Taylor & Francis-tidsskrift.

Strategi

Informa opererer i et voksende, globalt marked for professionel, kommerciel og akademisk viden og information.

Vores mål er at skabe sammenhængende bæredygtig værdi for aktionærerne og opretholde positive, langsigtede relationer med kunder, leverandører og vores samfund.

Vi gør dette ved at udnytte ideerne og bidragene fra vores kolleger, vores kultur, mærker, kunde- og partnerforhold, finansiel kapital og infrastruktur for at levere produkter, tjenester og resultater, som kunderne værdsætter.

Placeringer

  • London

    Informa PLC 5 Howick Place, SW1P 1WG, London

  • London

    London, Det Forenede Kongerige

    Spørgsmål