Keystone logo
Independence University

Independence University

Independence University

Introduktion

Uanset om du deltager online eller på vores Utah-campus, ønsker vi, at din uddannelse med Independence University skal være en positiv oplevelse. Derfor giver vi dig de rigtige værktøjer og ressourcer, der optimerer din uddannelsesmæssige succes. På IU modtager campusstuderende en bærbar computer, som de kan bruge i skolen og opbevare, når de opgraderer. Onlinestuderende modtager en bærbar computer og en tablet.

FOR AT UDFYLDE VORES MISSION VI:

Giv et solidt fundament af specifikke kompetencer, der gør det muligt for studerende at erhverve de nødvendige færdigheder i deres valgte erhverv.

Giv de studerende uddannelse og viden til at blive kompetente medlemmer af deres samfund, så de kan sætte pris på og med succes håndtere problemer med menneskelige relationer, der opstår på arbejdspladsen.

Giv programmer, der inkluderer en række færdigheder, der vil give de studerende en mere fuldstændig erkendelse af den verden, hvor de bor og arbejder, så de er i stand til at opnå en tilfredsstillende og givende karriere og livsstil.

Serveres som leder af online videregående uddannelse i hvert af vores samfund ved at inkorporere forslag og anbefalinger fra kyndige repræsentanter for de tilbudte programmer.

Placeringer

  • Independence

    West College Avenue,1057, 67301, Independence

    Spørgsmål