Keystone logo
IMF Smart Education

IMF Smart Education

IMF Smart Education

Introduktion

IMF er en national reference inden for uddannelse til virksomheder og enkeltpersoner; bekræftet af de mere end 125.000 uddannede studerende. Vores uddannelse er baseret på mangfoldigheden af områder og ekspertise inden for de fag, vi underviser i. Kvaliteten og omdømmet af vores tjenester er garanteret af enheder som ISO 9001 og 14001, ANCED (National Association of Distance Education Centres) og The Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). I dag underviser vi i vores katalog i emner som vedvarende energiforebyggelse af erhvervsmæssig risiko og menneskelige ressourcer. Vi har private og officielle kvalifikationer, sidstnævnte er resultatet af den alliance, der er indgået med prestigefyldte universiteter, som giver os mulighed for at tilbyde værdipapirer reguleret af Undervisningsministeriet. Studerende har mulighed for at vælge den tilstand, de ønsker at lave dit kursus, og virksomheder kan vælge at bruge vores service management træningsbonus til at behandle din kredit. Vi er afhængige af et team af fagfolk, der er specialiseret inden for hvert område, til at yde vejledning og læringsassistance til eleverne, hvilket sikrer, at de til enhver tid får et personligt, omfattende plejeteam.

Blandt vores værktøjer har en ansættelse og praksis af både vores privatkunder og virksomheder, der kan nyde godt af et mødested på arbejdsmarkedet. Vi har også en innovativ platform til online træning med over 250 tilgængelige kurser. Vi har udviklet skræddersyet arbejde til virksomheder som Acciona, Navantia, Adecco, Cintra, Iberdrola, EGMASA, Voice of Galicia osv. Vi samarbejder også med arbejdsgivere, arbejdsmarkedets parter og offentlig administration for at fremme gratis uddannelse til specifikke grupper og arbejdsløse. Kort sagt, vi er en organisation, hvis hovedmål er vores kunders tilfredshed, og for det har vi netop fundet en måde at få det på: stræb hver dag efter at yde vores bedste.

Udsigt

IFM's vision er at være en international leder inden for fjernundervisning og online fagfolk inden for tekniske områder.

Mission

Vi vil vokse med dig. Målet er at sikre en høj grad af tilfredshed for vores kunder gennem personlig opmærksomhed og fremragende service kvalitet. Dette mål kræver kontinuerlig forbedring af de tekniske og materielle ressourcer, og maksimal involvering af al personaluddannelse til MFI'er er en anden oplevelse.

Værdier

 • Tilgængelig kandidatuddannelse med kvalitetsuddannelse til konkurrencedygtige priser.
 • Valg af nye teknologier for at tilføre værdi til uddannelse.
 • Fysisk nærhed til studerende gennem vores internationale netværk af kontorer og tilknyttede centre.
 • Personligt tilpasset akademisk mentorsystem. Motiverede et yderst professionelt team.
 • Internt engagement i vores team, etablering af politikker, der tillader faglig udvikling baseret på tillid, fleksibilitet og selvkrav.
 • Mere end 150.000 studerende med en tilfredshed på 98%
  • Vores studerendes beskæftigelsesegnethed er 99 %
  • International stipendieplan
  • Mere end 20 år med at tilbyde undervisning af højeste kvalitet.
  • Job- og praktikpulje
  • Netværk med fagfolk

Placeringer

 • Madrid

  Madrid, Spanien

  • Madrid

   Calle de Bernardino Obregón, 25, 28012, Madrid

   Programmer

   Spørgsmål