Keystone logo
Illinois College Online

Illinois College Online

Illinois College Online

Introduktion

I 1829 bragte vores grundlæggere en initiativrig vision til prærien og ændrede uddannelsens ansigt i regionen. Presbyterian missionær præsten John H. Ellis henledte menighedsstuderende ved Yale University med planer for kollegiet og fik en af de berømte “Yale Bands” til at bevæge sig mod vest for at hjælpe med at grundlægge College. Statens to første universitetsuddannede fik grader fra Illinois College i 1835.

Især Illinois College var et centrum for afskaffelsesbevægelsen. En storjury anklagede en gruppe studerende for at huske løbende slaver, og to campushuse menes at have været en del af Underground Railroad. Derudover var den første præsident for Illinois College, Edward Beecher, en åbenlyst modstander af slaveri og bror til den indflydelsesrige antislaveri-forfatter Harriet Beecher Stowe.

Blandt de besøgende og undervisere på campus i kollegiets tidlige år var Abraham Lincoln, Ralph Waldo Emerson, Bronson Alcott, Mark Twain, Horace Greeley og Wendell Phillips. Den bedst kendte alumn, William Jennings Bryan, klasse fra 1881, var en tre gange kandidat til amerikansk præsident, udenrigsminister og kongresmedlem. Amerikanske senatorer, kongresmedlemmer, statsguvernører og føderale dommere er blandt de mange kandidater fra Illinois College, der har ført indflydelsesrige karrierer inden for offentlig tjeneste.

Kollegiet blev medundervisning i 1903 ved at inkorporere Jacksonville Female Academy. I 1932 oprettede Phi Beta Kappas samfund et kapitel på Illinois College, og det er stadig et af kun 11 i staten.

I mere end 180 år har Illinois College fortsat traditionen med ekspertise inden for liberal kunstundervisning. Den rige historie og sans for arv fejres bredt og er en følelse af stolthed blandt studerende og alumner.

Placeringer

 • Jacksonville

  1101 west college avenue, Illinois 62650, , Jacksonville

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål