Keystone logo
Holos University Graduate Seminary

Holos University Graduate Seminary

Holos University Graduate Seminary

Introduktion

På Holos University Graduate Seminary ( HU ) forbereder vi studerende på at integrere universelle principper for spiritualitet og holistisk sundhed gennem selvudvikling, videnskabelig udforskning og forskning og medfølende service. Holos University bygger på at uddanne forskere over hele verden om emner relateret til subtile energier og energemedicin gennem interaktiv fjernundervisning. I over femten år har vores studerende genereret innovativ holistisk forskning for at udvide de omfattende fordele ved åndeligt orienteret holistisk sundhed.

De mystiske traditioner i stort set alle religioner indeholder væsentlige referencer, der adresserer kroppens subtile fysiske energier, sindets transpersonlige aspekter og åndens udtryksfulde aktivitet. Disse traditioner findes i kernen af holistisk mystik, åndelig retning, rådgivningsintuition og integrerende sundhedsydelser. Holos University Graduate Seminary ( HU ) understreger økumeniske åndelige tilgange, der opfylder et voksende behov for en inkluderende, holistisk og kreativ tilgang til livet i nutidige samfund.

Som et seminar fokuserer Holos University Graduate Seminary på Holos University Graduate Seminary på de åndelige aspekter af dets studier og forskning. Som universitet bestræber sig på Holos University Graduate Seminary at opretholde de højeste akademiske standarder inden for undervisning og forskning og fungere som en bro mellem akademiske, videnskabelige og religiøse institutioner. HU programmets uddannelsesmæssige design, der er centreret om disse grundlæggende principper, fører uundgåeligt til en ny, bredere og mere ekspansiv forståelse af subtile energier, bevidsthed og menneskelig transformation. </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>

Holos klassestørrelse er maksimalt begrænset til ti studerende. Denne klassestørrelse resulterer i et beskedent forhold mellem studerende og lærer, hvilket giver hver elev mulighed for personlig opmærksomhed, der muligvis ikke findes på andre institutioner.

Holos University bruger blandet fjernundervisning til at tilbyde akademiske studier baseret på den videnskabelige og intuitive udforskning af integrativ helbredelse, anvendt spiritualitet og anerkendelse af de subtile energiriger. Undersøgelser lægger vægt på selvudvikling, videnskabelig udforskning og forskning og medfølende service i verden.

Placeringer

  • Fair Grove

    5607 S. 222nd Road Fair Grove, MO 65648, 65648, Fair Grove

    Spørgsmål