Keystone logo
Harvard Business School Online

Harvard Business School Online

Harvard Business School Online

Introduktion

Harvard Business School Online tilbyder en unik og meget engagerende måde at lære vigtige forretningskoncepter. Uanset hvor du er i din karriere - eller i verden - tilbyder vi uddannelsesmæssige erfaringer, som kan hjælpe dig med at nå dine personlige og professionelle mål.

Vores elever er enige. I en nylig undersøgelse af tidligere deltagere, som blev udført af City Square Associates, sagde fire ud af fem, at HBS Online er værd at investeringen.

Hvorfor? Ifølge vores fællesskab af elever, HBS Online:

  • Fremskyndes Karriere: 93 procent sagde, at vores programmer udstyrede dem med færdigheder, der styrede deres CV, mens en ud af fire rapporterede at vinde en forfremmelse eller titelændring efter at have gennemført et HBS Online kursus.
  • Klargør mål: 77 procent af eleverne sagde, at HBS Online øgede klarheden i deres faglige fremtid fra at afgøre, om det var på tide at overgå til et nyt felt eller industri for at træffe beslutning om at forfølge en MBA.
  • Øger tillid: 90 procent rapporterede at føle sig mere selvsikker på arbejdspladsen og mere behagelig at tage forretningsbeslutninger på. Og denne tillid blev bemærket: 53 procent af respondenterne fik mere ansvar på arbejdspladsen efter at have taget et HBS Online kursus.
  • Skaber Fællesskabet: 63 procent sagde, at de følte, at de var med i et fællesskab af ligesindede jævnaldrende med lignende karriere og uddannelsesmæssige ønsker.

Vores læringsmodel gør det muligt. Ved at give fagfolk en pædagogisk oplevelse, som er case-based, aktiv og social, sætter HBS Online dig i beslutningstageres sko og beder dig om at tage fat på problemer i virkeligheden og diskutere og debattere med jeres jævnaldrende for at finde en løsning .

Vi har reimagined online business uddannelse. Nu er det tid til at genskabe din karriere.

Indlæggelser

Tilmeldingsberettigelse

  • 18 år gammel
  • Behersker engelsk
  • Engageret i at lære og interagere med andre deltagere gennem hele programmet

Online ansøgning

Gratis

Særlig dokumentation påkrævet

Ingen

Stipendier og finansiering

Undervisningshjælp er tilgængelig til Credential of Readiness (CORe) -programmet samt Business Analytics , Economics for Managers og certifikatprogrammer for regnskabsføring. For at se mulighederne for økonomisk støtte til disse programmer henvises til siden Betaling og finansiel bistand .

Alumni Statistik

Studenterklæringer

Placeringer

  • Cambridge

    Cambridge, USA

Spørgsmål