Keystone logo
© Eva Dang
Greenwich School Of Business And Finance (GSBF)

Greenwich School Of Business And Finance (GSBF)

Greenwich School Of Business And Finance (GSBF)

Introduktion

Når du vælger Greenwich School of Business og Finance (GSBF), Vælger du en oplevelse, der vil udfordre og inspirere dig. Vi er en tiår gammel institution med en bred vifte af kurser inden for virksomhedsledelse, der spænder fra eksamensbeviser til grader til studerende over hele verden.

GSBF Fremmes af højt kvalificerede fagfolk med mange års kommerciel og akademisk oplevelse. Den gennemsnitlige kvalifikation af de fagfolk, der arbejder på GSBF Er kandidatuddannet med 12 års plus af erhvervserfaring både i akademiske og forretningsområder. Vi tilbyder online, meget fleksible programmer, rettet mod professionelle, der fører travle liv. Som studerende på GSBF Du kan når som helst udfylde din uddannelse - hvor som helst med desktop / laptop / tablet eller en anden mobil enhed. Folk, der ansøger om vores programmer, omfatter:

 • Succesfulde ledere, direktører og fagfolk, der ønsker at fremme i deres karriere.
 • Ambitiøse mennesker, der ønsker at spore deres valgte karriere hurtigt.
 • Dem, der ønsker at starte en ny virksomhed eller tage den nuværende til et højere niveau.

Greenwich School of Business og Finance (GSBF) Stræber efter at tilbyde et støttende, men alligevel strenge læringsmiljø for at hjælpe eleverne med at nå deres potentiale og med succes nå deres karrieremuligheder. Vi hos GSBF Vi er stolte af at skabe et professionelt og venligt miljø for alle, der kommer til at lære med os.

Verdensberømte kvalifikationer

Storbritannien har nogle af de mest berømte universiteter i verden, herunder University of Cambridge og University of Oxford. Institutioner i Storbritannien har tjent et velfortjent ry for høje niveauer af kvalitet og høje standarder for undervisning. Ved at studere i Storbritannien vil du være en del af den uddannelsesmæssige arv.

 • Vores programmer er omkostningseffektive
 • Du kan studere når som helst - hvor som helst
 • Ideel til arbejde fagfolk

Grunde til at studere med os

Professionel: De kvalifikationer, der tilbydes hos GSBF, er udviklet til at hjælpe dig med at opnå færdigheder, der kræves for at lykkes og gøre en forskel på arbejdspladsen.

overkommelige: Alle kvalifikationer, der tilbydes på GSBF, er overkommelige end traditionelle gymnasier og universiteter.

Fleksibel: Kvalifikationerne er super fleksible, tilbydes 100% online. Derfor kan du få adgang til det samme fra enhver del af verden ved hjælp af enhver computer / laptop eller en mobil enhed. Vurderingen af ​​enheder / moduler er ved indsendelse af opgaver.

Kvalitetssikret: Alle vores eksamensbeviser kvalificeres af Storbritanniens førende universiteter via Top Up ruter.

Placeringer

 • UK Online

  UK Online, Det Forenede Kongerige

  Spørgsmål