Keystone logo
Grace Education

Grace Education

Grace Education

Introduktion

I næsten et årti er Grace Education et førende institut for e-læringscentre for studerende og fagfolk, der kombinerer optagelseskonsultering og forberedelse til optagelseseksamen til college, business og kandidatskole med arbejdsformidlingstjenester, karriere management rådgivning og lederudviklingstræning for at dyrke livslang akademisk progression og løbende faglig udvikling.

Anvender du på college, MBA, business school eller graduate school (kunst og videnskab, regnskab, arkitektur, jura, medicinsk, sygeplejeprogrammer osv.)?

Leder du efter et job og / eller håber på at skifte karriere?

Lad os hjælpe dig med at finde vej og komme dit sted, hvor du vil hen.

Lad os hjælpe dig med at træffe de bedste uddannelses- og karrierevalg.

Lær og bliv dit bedste med Grace Education .

Introduktion

Grace Education tilbyder digitale, personaliserede, omfattende professionelle optagelseskonsulenter og indgangsprøveforberedende tjenester til at guide studerende gennem alle faser af kollegiet, erhvervslivet, kandidatuddannelsen og kandidatuddannelsesprocessen (kunst og videnskab, regnskab, arkitektonisk, ingeniørarbejde, jura, medicinsk, sygeplejeprogrammer osv.) i næsten et årti.

Hos Grace Education er vi mere end et traditionelt engangsadgangskonsulentbureau. I modsætning til ingen anden optagelsesrådgivning, vores konsulenter og fagfolk fra Harvard og andre verdenskendte, er internationale institutioner fortsat til stede for vores studerende længe efter at de får adgang til skolen. Vi er et af få, der tilbyder formel professionel karriereudvikling, ledertræning og arbejdsformidlingstjenester. Vi har med succes placeret kandidater med lovende nystartede virksomheder, stigende mellemniveaufirmaer og store formuer fem hundrede virksomheder, herunder Apple, Google, Microsoft og andre.

Ethvert akademisk valg og beslutning derefter påvirker en studerendes fremtidige professionelle karriere. Vores mission er at guide og coache studerende gennem hele deres liv, når de navigerer i deres individuelle akademiske og professionelle progression.

Mission

En Grace Education ledsager studerende gennem hele deres akademiske og professionelle levetid, der inspirerer det bedste i hver til at søge det bedste for alle.

Vores historie

Grundlagt i 2012 af en tidligere Admissionado optagelseskonsulent, kandidat fra Harvard og London School of Economics samt New York Times offentliggjorte forfatter, Grace Education er en digital bachelor-, MBA- og kandidatskoleoptagelsesrådgivning, optagelsesprøveforberedelse, arbejdsformidlingsbureau og lederudviklingsinstitut.

Siden starten har Grace Education dyrket et voksende internationalt netværk af primært Ivy-League-uddannede konsulenter med forskellig faglig baggrund, der har vist et demonstreret og stærkt engagement i både uddannelse og beskæftigelse. Hver studerende og professionel, der vælger Grace Education , udpeges som personlig coach. Efter indledende brainstorming-sessioner definerer Grace Education coach og studerende en strategi med korte, mellemlang og langsigtede mål at opfylde.

Vores merværdi

Hos Grace Education laver vi meget mere end kun optagelsesrådgivning. I modsætning til traditionelle konsulentfirmaer tilbyder vi professionel karrierestyring, ledelsesudviklingsrådgivning og arbejdsformidlingstjenester til junior-, mellem- og seniorniveauer, der søger karriereudvikling eller overgang til enten kandidatstudie eller nye job. Vi betragter ikke blot en kandidats uddannelses- og beskæftigelsesmål som helt separate og særskilte missioner. Tværtimod mener Grace Education sammen med OECD, mange økonomer, samfundsvidenskabsfolk og andre eksperter, at uddannelse og beskæftigelse altid er forbundet. Hvad dette konkret betyder, er at hvis en gymnasieelever vælger Grace Education , har vi værktøjerne og ressourcerne til ikke kun at ledsage ham eller hende til at nå college-optagelsesmål, men vi er også tilgængelige for at hjælpe ham med sommerpraktik, søgning efter beskæftigelse fra universitetet, optagelsesrådgivning på kandidatskolen samt søgninger på mellemniveauer til seniorniveauer derefter. Med andre ord er Grace Education positioneret til at ledsage studerende såvel som fagfolk, der kortlægger og styrer hele deres akademiske og professionelle bane startende fra gymnasiet eller når som helst i deres liv.

Til dato har vi haft succes. Siden grundlæggelsen har Grace Education guidet sine studerende til bedst at forberede sig på optagelsesprocesser på college og universitet samt ledsage junior-, mellemniveau- og seniorfagfolk, der søger karriereudvikling eller overgang til enten kandidatstudie eller nye job.

Nøglestatistik

97% acceptrate til college, MBA, kandidatuddannelser og kandidatuddannelser, herunder: Harvard, Columbia, University of Chicago, Wharton, EM Lyon, Warwick, HEC og mange andre.

Siden 2012 har Grace Education klienter opnået over $ 1 million i stipendier fra top business og ph.d.-skole over hele verden.

Hvordan Grace Education ledsager dig

Du får tildelt en personlig coach, der hjælper dig med at brainstorme, forestille dig, strategisere og udføre din unikke handlingsplan for at få dig optaget på enten forretning eller kandidatskole (kunst og videnskab, regnskab, arkitektur, teknik, økonomi, økonomi, jura, medicinsk, sygepleje programmer , etc.). Hos Grace forlader vi dig aldrig, når du får adgang. Vi vil være ved din side for også at hjælpe dig med at reflektere og konstruere din karriereudviklingsvej under graduate school og videre.

141541_pexels-photo-3769021.jpeg

Hvorfor vælge os?

97% af vores studerende blev optaget til topprogrammer efter eget valg. Skoler, der giver adgang, inkluderer Harvard, Columbia, Stanford, Wharton, LBS, INSEAD, HEC, ESSEC, EM Lyon, ESCP Europe og mange flere. Der er ingen magisk formel. Vi arbejder simpelthen med dig nat og dag om alle aspekter af din ansøgning for at fremhæve dens unikke styrker og maksimerer dermed dine optagelseschancer.

Prisfastsættelse

50% - 60% mindre end for førende konkurrenter. Vores priser afspejler nøjagtigt værdien af vores produkter og tjenester til e-læring. Ved, at dyre priser absolut ikke giver nogen adgangsgaranti.

Nøgletjenester

 • Ansøgning om ansøgning
 • Adgangsinterview Coaching
 • Anbefalingsbrev høring
 • Professionel Curriculum Vitae (CV) konsultation
 • Fellowship / Scholarship Search / Application Consultation
 • Venteliste Adgangskonsultation
 • Indgangsprøve testforberedelse
 • TOEFL Adgangskonsultation
 • Karrierevejledning og placering

Placeringer

 • Paris

  6, rue Polonceau, 75018, Paris

Spørgsmål