Keystone logo
Global Humanistic University

Global Humanistic University

Global Humanistic University

Introduktion

Higher Education Licensing Board (HELB), Undervisningsministeriet, Anguillas regering, giver GHU AI en licens til at drive virksomhed i Anguilla som et privat universitet med beføjelser til at udstede bachelor-, master- og doktorgrader inden for områderne erhvervsøkonomi, finans og jura.

GHU AI er akkrediteret af det nationale akkrediteringsagentur AAC og Accreditation Council for Business Schools & Programs - ACBSP fra USA.

GHU er en privat udbyder af online-uddannelser på deltid med hovedkontor i Anguilla. Det er vores vision at give adgang til innovativ, forskningsbaseret undervisning og læring til alle, der kan få gavn af det. Vores mål er at påvirke vores studerendes og medarbejderes liv på en positiv måde og bidrage til den videregående uddannelsessektor på øen Curacao og i det bredere internationale samfund.

GHU er forpligtet til at overholde principperne om ligestilling, muligheder og mangfoldighed. Vi stræber efter at fremme bred adgang og inklusion ved at tilbyde online fjernundervisning og fleksible studieformer, som giver vores studerende mulighed for at forbedre deres kvalifikationer, mens de arbejder og fortsætter deres karriere. Institutionen betragter sig selv først og fremmest som en partner for virksomheden. GHU tilbyder ph.d.-programmer samt - gennem akademiske partnerskaber verden over - master- og bachelorprogrammer. Undervisningssproget, der anvendes i programmerne, er modersmålet hos den tilsvarende akademiske partner. Med hensyn til master- og bacheloruddannelser søger GHU nu aktivt efter veletablerede og velrenommerede partnere i hele verden.

Doktoratprogrammer vil også være tilgængelige på de fleste studerendes modersmål. Til dette formål har GHU mere end 120 rådgivere og professorer i over 40 lande, der taler 20 sprog.

GHU vil være beæret over at kunne byde akademiske partnere, rådgivere og studerende fra hele verden velkommen.

Klik på følgende link for at se en kort introduktionsvideo om GHU:

href="https://youtu.be/ShwORRmTVP0

Vision

Som et globalt universitet Global Humanistic University (GHU) , der ligger i Caribien, vil tusindvis af studerende modtage fjernundervisning via fjernundervisning. De videregående uddannelser har et stort potentiale som en forbindelse mellem universiteterne og samfundet via fjernundervisning. Målet er at skabe en forandringsrejse, der giver vores elever de værktøjer, egenskaber og muligheder, der skal til for at omsætte deres potentiale til succes.

I dag er eleverne vokset op i en verden, hvor information deles, og hvor interaktion nemt sker via internettet. Muligheden for at dele information har ændret forskningen og skabt muligheder for nye samarbejdsformer, der ofte kaldes åben videnskab eller åben forskning. Sådanne fremgangsmåder omfatter deling af data og udkast før offentliggørelse, åbne notesbøger og åben adgang til publikationer. Nye generationer af studerende vil i stigende grad være fortrolige med modeller for blandet læring med online-indhold. Dette øger de nye muligheder for akademisk dialog og selvstyret online-undervisning, hvilket vil forbedre kandidaternes evner og uafhængighed. Studerende har mulighed for mobilitet mellem forskellige sektorer af økonomien gennem praktikophold eller HE-programmer med virksomheder i den private sektor.

Vi er et globalt universitet, og ligesom vores hjem, Willemstad/Curacao afspejler dets mangfoldighed og deler dets internationalisme, fra de forskellige kulturer og samfund af vores studerende til vores akademiske partnere i Caribien, Sydamerika, og rundt om i verden.

Programmet undervises på dit modersmål.

Ranglister

Studenterklæringer

Placeringer

  • The Valley

    The Valley AI - 2640, Anguilla, 2640, The Valley

    Spørgsmål