Mad til tanke: Forholdet mellem mad, tarm og hjernekursus - EIT Food
FutureLearn
Nøgleinformation
Campus placering
Online Belgium
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
Fjernundervisning
Varighed
5 uger
Hastighed
Deltid
Studieafgifter
USD 59 / per course *
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
* du kan lære det gratis eller opgradere kurset og have ekstra fordele for $ 59
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Tarmen og hjernen er meget tæt forbundet. Udforsk hvordan neurologi, mikrobiomet og mere interagerer for at påvirke helbredet.
Find ud af, hvordan din diæt påvirker din hjerne, og din hjerne påvirker din diæt
Bemærk, at dette kursus kører uden hjælp.
I løbet af de sidste par år er betydningen af forbindelsen mellem tarmen og hjernen blevet klar. På dette kursus udforsker du dette komplekse forhold.
Du lærer, hvordan hjernen fungerer og påvirkes af diæt og ernæringsmæssige mangler. Du vil også opdage mindre kendte, banebrydende emner som tarm-hjerneaksen, mikrobiomet og forholdet mellem mad og reproduktiv sundhed.
Hvilke emner dækker du?
Kurset fokuserer på forholdet mellem mad, hjerne og sind:
- Hvordan fungerer hjernen?
- Hvordan påvirker følelser og tanker vores fødevarevalg?
- Hvordan påvirker diæter og ernæringsmæssige mangler vores hjerne?
- Belønningssystemer og deres forhold til mad.
- Forbindelsen mellem mikrobiomet og hjernen.
Hvornår vil du starte?
De fleste FutureLearn kurser kører flere gange. Hver løb af et kursus har en fast startdato, men du kan deltage i det og arbejde igennem det, efter det starter.
- Nu tilgængelig
Hvad vil du opnå?
Ved afslutningen af kurset vil du være i stand til:
- Forklar vores diæts rolle for hjernefunktion.
- Overvej rollen som psykologiske og neurobiologiske faktorer i vores fødevarevalg.
- Overvej de mulige årsager (biologisk, social, psykologisk) til usund og patologisk spiseadfærd.
- Beskriv forbindelsen mellem hjernen og vores fordøjelsessystem (tarmsystem).
- Diskuter kursets emner og deres forhold til det daglige liv.
Hvem er kurset for?
Dette kursus er åbent for alle, men kan være af særlig interesse for psykologer eller mennesker, der arbejder inden for sundhed og velvære. Ingen tidligere erfaring er påkrævet, selvom en baggrundsviden om biologi eller psykologi kan hjælpe.
Lærerne kan ikke deltage i selve diskussionerne eller svare på individuelle kommentarer, men kurset tilskynder et stærkt læringsfællesskab. Læringen er koncentreret omkring debat og diskussion - støtte andre elever, dele din egen oplevelse og viden og lytte til nye perspektiver. Vi håber, at du vil nyde at interagere med og lære af hinanden på denne måde. Glem ikke at kommentere, svare på andre elever og 'lide' kommentarer.
Hvem lærer du med?
Alessandro Cicerale Jeg er en stipendiat og underviser ved Universitetet i Torino, Italien. Mine forskningsaktiviteter inkluderer neuroimaging af spiseforstyrrelser og neurostimulering med terapeutiske og rehabiliterende mål. | Monika M. Kaczmarek Jeg er professor ved Institute of Animal Reproduction & Food Research Polish Academy of Sciences i Polen. Jeg er interesseret i molekylære aspekter af reproduktion, herunder diæt-formidlet programmering. | Nanette Stroebele-Benschop Jeg er professor og underviser i ernæringspsykologi ved universitetet i Hohenheim i Tyskland. Jeg er interesseret i de psykologiske aspekter af vores spise- og forbrugeradfærd. |
Hvem udviklede kurset?
EIT mad
EIT Food er Europas førende initiativ til fødevareinnovation med det formål at skabe en bæredygtig og fremtidssikker fødevaresektor.
Universitetet i Torino
Universitetet i Turin er et af de største og mest prestigefyldte italienske universiteter med omkring 70.000 studerende, 4.000 ansatte og 1.800 stipendiater, der omfatter alle akademiske sektorer.
Det Europæiske Institut for Innovation og Teknologi (EIT)
Denne aktivitet har modtaget finansiering fra EIT Food, innovationssamfundet om fødevarer fra Det Europæiske Institut for Innovation og Teknologi (EIT), et EU-organ, under Horisont 2020, EU's rammeprogram for forskning og innovation.
Deltag i dette kursus
Ledig | Opgrader | Ubegrænset |
Deltag gratis, så får du:
| Opgrader dette kursus, så får du:
| Køb ubegrænset, så får du:
|