Keystone logo
© Carrianna Field
Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

Introduktion

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

Den Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER) er dedikeret til at tage afstand og nærvær uddannelse.

Den Fundacion Universitaria Iberoamericana (iberisk-amerikanske universitet Foundation - FUNIBER) anvendelser som sin ramme de to verdener universitetet og uddannelse.


FUNIBER formål er at udsende og dele spansk viden med iberisk-amerikanske folk. Siden grundlæggelsen i 1997 i Barcelona, ​​Spanien, har FUNIBER vokset kontinuerligt at blive en akademisk og fagligt netværk på tværs tyve fem lande.

FUNIBER er en videnskabelig og undersøgende universitet institution, der binder professionelle universiteter og institutioner til at tilbyde en Global Education, der respekterer lokale identitet. FUNIBER tre grundlæggende operative akser:

- Fremme oprettelsen af inter-universitetsuddannelser (programmer mellem universiteter). FUNIBER fremmer programmer, der tillader adgang til dobbelt-titlen akademiske grader. Undersøgelserne er for Masters, men der er post-uddannelser integreret blandt dem. På den ene side, Diplomer, specialiseringer og Extension Kurser, blandt andre, der er af kortere varighed. På den anden side klasseværelset-baserede undersøgelser for en ph.d.-grad.


- At støtte udvikling og aktiviteter i internationale samarbejdsprojekter. FUNIBER fremmer samarbejde og økonomisk udvikling, hvilket er hvorfor det virker på området for uddannelse og deltager i samarbejds- og udviklingsaktiviteter med en række institutioner, der arbejder på projekter for udvikling og / eller internationalt samarbejde.


- Løsninger til skræddersyet uddannelse og viden forvaltning for virksomheder og institutioner. På den ene side, FUNIBER udvikler og arbejder med virksomheder, virksomheder og koncerner i en rådgivende rolle orienteret mod generering af skræddersyede uddannelsesprogrammer. På den anden FUNIBER giver konsultation i viden management processer, der bidrager innovationer og løsninger, der går fra strategisk-viden styringsmodeller til systemer baseret på TIC af viden korporative portaler.

Den voksende og globale tilstedeværelse af FUNIBER skyldes en undervisningsmodel, der fremmer samarbejde og samarbejde mellem nationer til at berige mennesker formation. Denne model er resultatet af mere end otte års erfaring med FUNIBER undervisning graduate afstand semi-deltager og ikke deltager virtuelle internationale projekter for samarbejde og dannelse med virksomheden. Dette garanterer en model, der leverer effektive resultater i forhold til undervisningen investering antages versus afkastet i viden dannelse og personlig og organisatorisk læring. Alt dette fordi FUNIBER s opdragende model garanterer en høj kvalitet global dannelse.

Placeringer

  • Barcelona

    FUNIBER Barcelona Paseo García Faria 29 , 08005, Barcelona

    Spørgsmål