Keystone logo
Fundación Universitaria Popayán - Univida Kursus i erhvervsadministration
Fundación Universitaria Popayán - Univida

Kursus i erhvervsadministration

Popayán, Colombia

9 Semesters

Spanish

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

COP 1.271.087 *

Fjernundervisning

* Registreringsgebyr: $74.449. Homologeringsundersøgelse: $90.774

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

119092_cabezote-empresas.jpg

Titel: Forretningsadministrator
Modalitet: 100% virtuel
Varighed: 9 semestre
SNIES-kode: 105448
Kvalificeret register: Opløsning 05951 af 31. marts 2016 - Gyldig i 7 år.

Det forretningsadministrationsprogram, som FUP vil tilbyde i virtuel tilstand, har som hovedmål at uddanne integrerede og egnede fagfolk i forretningsadministration med en etisk og social forstand, der er i stand til at generere ændringer i henhold til mulighederne og udfordringerne i det globale miljø med færdigheder til styring, retning og anvendelse af nye informations- og kommunikationsteknologier i organisationen og gennem effektiv fordeling af ressourcer, der giver den mulighed for at udvikle konkurrenceevne og innovation.

Erhvervs profil

Den professionelle inden for forretningsadministration ved University Foundation of Popayán vil være i stand til at udøve erhvervet, være iværksætter og innovatør, anvende informations- og kommunikationsteknologier, som direktør for offentlige eller private virksomheder i enhver økonomisk sektor, national og multinationale selskaber, eller kan være en rådgiver og konsulent for organisationer i enhver rækkefølge med en global vision.

Den professionelle inden for forretningsadministration vil differentiere sig ved at have færdighederne til at:

  • Administrer organisationer med en global vision.
  • Generer etiske og moralske miljøer med højt socialt engagement.
  • Forstå organisationernes miljø som agent for lokal, regional og national udvikling ved anvendelse af informations- og kommunikationsteknologier i administrative processer.
  • Administrer organisationernes menneskelige talent.
  • Fremme forhandlingsevner, teamwork og beslutningstagning.

metodologi

Business Administration-programmet vil blive tilbudt i byen Popayán med en varighed på ni (9) semestre. Periodicitet af halvårlig optagelse; Modaliteten er virtuel fordelt på akademiske kreditter.

Vedtagelsen af en virtuel modalitet kræver, at den studerende ikke kun har ansvaret for at afsætte tid til de foreslåede aktiviteter gennem LMS-platformen, med sin aktive tilstedeværelse i alle de estimerede timer, men også forpligtelsen til at opfylde den belastning, der skal udvikles. personlig måde i timerne med uafhængigt arbejde for at være i stand til at opnå en integreret dannelse af en professionel inden for forretningsadministration. Kun i den udstrækning, hvor den studerende forpligter sig til sit personlige arbejde, kan han med succes udvikle de aktiviteter, der er foreslået i hvert af de programmerede fag.

Curriculum

Virksomhedsadministration for dets systemiske og helhedsorienterede udseende kræver hjælpediscipliner, hvorfra ideer og metoder fra forskellige felter er integreret. Det er her tværfaglighed er en del af den samme administrative viden og programmets læseplan, så det vil blive sammensat i en udfordring artikulering af adskillige discipliner inkluderet i områderne: grundlæggende, professionel støtte og socio-humanistisk, hvor hver enkelt har forskellige mål og metoder; Derfor skal sammensætningen af lærere i programmet have fagfolk fra forskellige vidensdiscipliner, selvfølgelig under akkompagnement af en kritisk masse forretningsførere, der leder den akademiske proces i programmet.

119084_plan-empresas.png

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Højere kursus i turismevirksomhedsledelse online
    • Spain Online, Spanien