Keystone logo
Fremont College

Fremont College

Fremont College

Introduktion

Fremont College blev grundlagt på princippet om, at uddannelse er grundlaget for vækst, og at studerende skal have mulighed for at udvikle deres fulde potentiale. Fremont College arbejdsgivere, fakulteter og ansatte mener, at enhver, der er engageret i hårdt arbejde og har et ønske om at ændre deres liv til det bedre, fortjener adgang til en uddannelse i verdensklasse.

Ved at kombinere de bedste teknikker fra flere institutioner og teorier tilstræber Fremont College at være en innovatør inden for professionel uddannelse. Fremont College er vokset i størrelse, kvalitet og innovation. Nye kapitler skrives hver dag af Fremont College arbejdsgivere, alumner, studerende, fakultet og bemærkelsesværdige rådgivende udvalg, når de bliver en del af Fremont College historien.

Vores mission er at lukke kløften mellem det traditionelle klasseværelse og det 21. århundredes arbejdsplads og give vores kandidater mulighed for at bidrage til samfundet ved at give en effektiv pædagogisk oplevelse baseret på innovative instruktionsmetoder.

Placeringer

  • Cerritos

    Studebaker Road,18000, 90703, Cerritos

    Spørgsmål