Keystone logo
© Eva Dang
Financial ELearning

Financial ELearning

Financial ELearning

Introduktion

Hvem vi er

Financial ELearning er verdens første online britiske regering Ofqual ( href = "Ofqual.gov.uk ) akkrediteret uddannelsesleverandør, der giver et indblik i verdenen med finansiering og handel,

Vi er højtuddannede innovatører, der arbejder inden for træningsbranchen og skaber og leverer fleksible flersprogede eLearning-løsninger, der gør det muligt for forbrugeren at få adgang til vores materiale i deres eget tempo overalt i verden.

På Financial ELearning forstår vi finansiering og handel, vores omfattende Ofqual akkrediterede og regulerede dybtgående økonomiske kurser er skabt af ex-finansielle markedshandlere og branchens eksperter.

intentioner

At tilbyde akkrediterede britiske myndigheder akkrediterede finansielle servicesektor kurser vedrørende compliance, risiko og handel.

At tilbyde omfattende rådgivende finansiel uddannelse konsulentvirksomhed for at maksimere LMS operationelle effektivitet og omkostningsbesparelser.

At vedtage eksisterende / traditionelt kursusmateriale i øjeblikket ansat og konvertere til 100% online tilgængelighed.

Hvordan det virker

Vi giver vores kunder en sikker individuel adgang til vores online kurser.

Tilbyde fuld støtte ved optagelse til kursusmateriale, sprogindstillinger og studieplan.

Hvordan får jeg adgang til online (Blended) Learning, når jeg har købt den?

Første gang du foretager et køb, vil du blive sendt til et link for at få adgang til din Blended Learning Portal. Du kan bogmærke dette i din browser eller gemme emailen med linket. Når du logger ind på din Blended Learning Portal ved at bruge brugernavnet og adgangskoden, du oprettede, da du registrerede, vil dine køb være tilgængelige for at se.

Har jeg brug for en adgangskode til at logge ind på Blended Learning Portal?

Nej, normalt kan alle ledere og elever logge ind ved hjælp af deres e-mail-adresse og et kodeord. Den eneste gang du ville have brug for en adgangskode ville være, hvis din leder har oprettet din konto til dig og ikke vidste din e-mail-adresse. I dette tilfælde genererer systemet en adgangskode, som lederen giver dig mulighed for at bruge.

Jeg køber online Learning på vegne af min organisation, hvordan styrer jeg mine elever og overvåger deres fremskridt?

Hvis du laver et indledende køb for mere end én ting online læring, oprettes en konto til dig som leder, og du vil blive sendt til et link for at få adgang til din Blended Learning Portal.

  • Vi har de sikrede værktøjer
  • Certificerede produkter
  • Konkurrencedygtige priser
  • Regulatorisk godkendelse
  • Etableret træningserfaring
  • Stor støtte

Placeringer

  • London

    London, Det Forenede Kongerige

Spørgsmål