Keystone logo
FernUni Schweiz

FernUni Schweiz

FernUni Schweiz

Introduktion

Det eneste FernUni Schweiz

Fjernundervisning University Schweiz (FernUni Schweiz) er en moderne akademisk institution og et førende universitet inden for fjernundervisning i Schweiz.

Alle bachelor- og kandidatuddannelser er i overensstemmelse Bologna-direktiver etableret. Mere end 1.500 studerende graduate øjeblikket studerer på tysk eller fransk. På tre steder i Schweiz tjene vores studerende ledere, studerende og kontaktperson for spørgsmål om fjernundervisning.

Institutionen er anerkendt:

  • af den føderale regering i henhold til art. 11 i lov om universitetet Promotion (UFG)
  • i henhold til kantonale af Valais lov om uddannelse og forskning ved universiteter og forskningsinstitutter

En leder i fjernundervisning universitet

Succeshistorien af ​​fjernundervisning University Schweiz (FernUni Schweiz) begynder for 25 år siden. Siden 1992 tilbyder vi vores tre steder i Brig, Pfäffikon SZ og Sierre fjernundervisning kurser på på universitetsniveau. Mere end 1.500 studerende fra ind- og udland til dato for at studere på tysk eller fransk.

Alle kurser er designet i henhold til Bologna retningslinjer. Således programmerne ud over Schweiz er internationalt anerkendt understøttet og på linie.

Udformningen af ​​undervisning i fjernundervisning er baseret på ideen om åbne, fleksible og individuel læring. Den FernUni Schweiz følger begrebet moderne fjernundervisning som "blended learning", en kombination af e-læring og traditionel klasseundervisning. Afhængigt af forløbet udtryk for de forskellige komponenter er anderledes.

Placeringer

  • Switzerland Online

    Switzerland Online, Schweiz

    Spørgsmål