Keystone logo
EU Business School Online

EU Business School Online

EU Business School Online

Introduktion

EU Business School Online

Etableret i 1973, EU Business School (EU) er en international, professionelt akkrediteret, højtstående handelsskole med campusser i Barcelona, Genève og München. Vi tilbyder små, dynamiske klasser på engelsk med det bedste fra både nordamerikanske og europæiske akademiske læseplaner. Vores pragmatiske tilgang til erhvervsuddannelse forbereder eleverne til en karriere i nutidens hastigt udviklende og globaliserede erhvervsverden.

EU tilbyder grund-, bachelor-, kandidat-, MBA- og doktorgradsprogrammer, både på campus og online med forretningsadministration, kommunikation, turismestyring, internationale relationer, sportsledelse, digital mediestyring, international forretning, marketing, finans, virksomhed og menneskelig ressourcestyring, blandt andre.

Gennem vores globale netværk af akademiske partnere kan studerende opnå statsanerkendte grader på EU-campusser med University of Roehampton i London, University of Derby i Storbritannien og Universidad Católica de Murcia (UCAM) i Spanien. Partnerskaber med Pace University i New York, University of California i Riverside, Fisher College i Boston og Shinawatra University i Bangkok giver studerende chancen for at opnå en anden kvalifikation, mens de studerer i forskellige og berigende miljøer. EU-gruppens programmer er akkrediteret af Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP) og International Assembly for Collegiate Business Education (IACBE), anerkendt af Council for Higher Education Accreditation (CHEA). Vi har også International Quality Accreditation (IQA) tildelt af Central and East European Management Development Association (CEEMAN). EU-gruppen er også akkrediteret af EduQua, det første schweiziske kvalitetsmærke rettet mod voksenuddannelse.

EU-campusser er placeret på middelhavskysten, blandt de schweiziske alper og i den økonomiske hovedstad i Tyskland, hvilket giver studerende mulighed for at bo i fire forskellige og berigende miljøer. Studerende kan overføre mellem campusser og udforske mangfoldigheden i Barcelona, Genève og München. Dette giver en god undskyldning for at lære et sprog og møde en række mennesker, mens du oplever nye forretningsorienterede muligheder. Derudover kan studerende deltage i udvekslinger med vores partnerinstitutioner i blandt andet USA, Kina, Storbritannien, Spanien, Thailand, Malaysia, Taiwan, Mexico, Brasilien, Kasakhstan, Canada og Rusland.

Oplev EU Digital

Digital læring

Uddannelse udvikler sig konstant, og at forfølge en grad digitalt ses nu som et glimrende alternativ til on-campus-programmer. Gennem state-of-the-art teknologi og en stadig mere sammenkoblet verden er EU Business School på forkant med erhvervsundervisning og tilbyder fleksible og personlige programmer med fordelene og friheden ved digital læring.

Vores Digital Campus-studerende lærer gennem live interaktive webinarer, gruppeprojekter og forretningssimuleringer. Programmer understøttes på brugervenlige webplatforme og leveres af anerkendte foredragsholdere, der tilbyder personlig vejledning i realtid fra hele verden.

Campus funktioner

Erhvervsverdenen er nu mere forbundet end nogensinde før. For at imødekomme fremtidens forretningsbehov fokuserer EU på at levere opdateret og international uddannelse til fremtidens professionelle.

EU Business School har fire campusser beliggende i Spanien, Schweiz, Tyskland og Digital. EU-campusser kan findes på den solrige middelhavskystlinje, ved foden af de schweiziske alper, i Tysklands økonomiske hovedstad og på internettet, hvilket giver studerende mulighed for at bo i tre forskellige og berigende europæiske byer eller forfølge deres karriere, mens studerer online.

Oplev EU Digital

Digital Campus

At studere digitalt på EU Business School forbinder de studerende med det samme til et netværk af jævnaldrende, undervisere og erhvervseksperter fra hele verden. Gennem vores fleksible, overkommelige programmer kan studerende arrangere deres studier omkring andre forpligtelser og stadig drage fordel af alle nøglefunktionerne ved en uddannelse på campus. Vores digitale programmer afspejler deres modstykker på campus og bruger en blanding af traditionelle undervisningsteknikker og moderne metoder. Undervisningen afholdes på brugervenlige platforme, og den nyeste teknologi sikrer en innovativ læringsoplevelse.

Programmer leveres af anerkendte og erfarne undervisere fra både industrien og den akademiske verden. Vores pensum inkluderer gæstetalersessioner og live webinarer samt tre uger på campus i Genève, München og Barcelona.

  Indlæggelser

  Optagelsesprocessen på EU Business School er ligetil. Studerende kan vælge at ansøge online eller sende deres ansøgning med posten.

  Kandidater evalueres på styrken af deres ansøgning under hensyntagen til den studerendes lederskabspotentiale, akademiske præstationer, præstationer på standardiserede tests, fritidsaktiviteter og personlige erfaringer.

  Tilmelding finder sted hele året ved at udnytte vores programs startdatoer året rundt. Foundation- og bachelorstuderende kan begynde på deres studier i oktober, januar, maj og juli, mens vores kandidat- og MBA-uddannelser begynder i oktober, januar og marts. Denne fleksibilitet giver eleverne mulighed for at begynde at studere ved deres tidligste bekvemmelighed.

  Vores optagelsesteam er klar til at hjælpe dig med alle spørgsmål eller spørgsmål, du måtte have. For at finde ud af mere om EU opfordrer vi dig også til at besøge vores campusser, møde vores nuværende studerende og deltage i vores klasser og åbne dages sessioner.

  1. Udfyld din ansøgning og gør dine dokumenter klar.
  2. Skriv eller film dit tilhørende motiverende essay.
  3. Send de nødvendige dokumenter til programmet.
  4. Ansøgning gennemgået af Optagelsesafdelingen.
  5. Afvent bekræftelse på, at din plads er sikret.
  6. Start dit studie på EU Business School.

  Ranglister

  • Placeret som nr. 1 i klasse og fakultetsmangfoldighed efter QS Top MBA 2021
  • MBA -program nr. 3 i Spanien af Forbes Magazine
  • Tildelt fire stjerner for fremragende virksomhed inden for erhvervsuddannelse af QS Stars
  • EU's Online MBA rangeret 20. i verden af QS Top MBA
  • EU's MBA er anerkendt som nummer 23 i verden af América Economía
  • Placeret som 42. i QS European MBA Rankings 2021
  • Rangeret femte i QS MBA Guide Return on Investment Report for løftestigning i Europa
  • Placeret som sjette som bedste handelsskole for kvindelige studerende af Capital magazine
  • Placeret i top 100 på verdensplan for karrierespecialisering (MBA i iværksætteri)
  • Placeret i top 100 på verdensplan for karrierespecialisering (MBA i marketing)
  • Placeret i Top 140 i QS Global MBA Rankings 2021
  • EU's Online MBA rangeret øverst i CEO Magazines Online Global Rankings syv år i træk
  • Placeret i Top Tier for globale og europæiske MBA -programmer af CEO Magazine
  • EU's Executive MBA rangerede Tier One i CEO Magazines Global Executive MBA Rankings
  • Rangeret Premier DBA -program af CEO Magazine
  • Opført som en top 20 business school af China Economic Review magazine
  • Opført som en top 30 europæisk højere uddannelsesinstitution for iværksætteri af EU-Startups

  Placeringer

  • Barcelona

   EU Business School c/ Diagonal 648 Bis, Barcelona, 08021, Barcelona

   • Barcelona

    EU Business School c/ Diagonal 648 Bis, Barcelona, 08017, Barcelona

    • Geneva

     Rue Kléberg, 6, 1201, Geneva

     • Munich

      Theresienhöhe, 28, 80339, Munich

      Spørgsmål