Keystone logo
European School of Banking Management

European School of Banking Management

European School of Banking Management

Introduktion

151645_ACAMSLogo_TM_RGB.png

Italiensk partner for ACAMS

European School of Banking Management blev født for over 25 år siden. I løbet af et kvart århundrede har det dimitteret tusindvis af studerende og kan prale af blandt sine kunder de vigtigste grupper i bank-, forsikrings- og spilsektoren.
Dens afdeling, den italienske Anti-Money Laundering & Compliance School, er blevet referencepunktet for specialister i sektoren. Anti-Money Laundering Master / CFT Diploma er godkendt på europæisk niveau og anerkendt af eksperter som toppen af italiensk og international træning på området.

Skolen uddanner ledere og specialister til bekæmpelse af hvidvask af penge og udsteder certificering af erhvervede færdigheder i overensstemmelse med EU-direktiver, på AML-området, uddanner og certificerer også specialister i KYC, Compliance og CFT.Scuola Italiana Anti-Money Laundering and Compliance er blevet valgt som den eneste italienske partner af ACAMS (Association of Certified Anti-Money Laundering Specialists), den største internationale organisation dedikeret til at øge viden og ekspertise hos fagfolk, der identificerer og forebygger økonomisk kriminalitet.

Placeringer

 • Milan

  VIALE GRAN SASSO 11, 20131, Milan

  • Rome

   Rome, Italien

   • Bari

    Bari, Italien

    Spørgsmål