Keystone logo
European Business University

European Business University

European Business University

Introduktion

Om EBU

183456_milestone.png

Mission statement

European Business University of Luxembourg er dedikeret til at nå og opretholde en tradition for akademisk ekspertise ved at sikre, at det er i forkant med udviklingen af innovation. EBU vil bestræbe sig på at blive benchmarket for uddannelse i verdensklasse ved at trække på talentene fra et aktivt understøttet team af internationalt anerkendt personale og fakultet for kvinder og mænd med transkulturel baggrund.

For at støtte dens mission, EBU:

  • Vil fungere som en intellektuel ressource og platform for det globale samfund;
  • Vil til enhver tid opretholde etiske standarder;
  • Vilje gør uddannelse tilgængelig, retfærdig og overkommelig for det globale samfund;
  • Vil imødekomme behovene i det globale samfund gennem en række forskellige programmer;
  • Vil give et transkulturelt miljø.

124413_124291_csm_slide_chateau_f8b09521011.jpg

En artikel om onlineuddannelse

Det European Business University i Luxembourg udviklede sig fra Technology Enabled Learning - Afrika, Asien og Amerika (TEL-A) grundlagt for at skabe et mere afbalanceret og retfærdigt uddannelsessystem. Begge enheder er dannet og har base i Storhertugdømmet Luxembourg.

European Business University of Luxembourg (EBU) er en luxemburgsk regering registreret Asbl. (non-profit-forening) registreringsnummer F12020. Som vært for flere partnerskaber og specialiserede onlinekurser inviterer EBU dig til at give os mulighed for at hjælpe med at nå dine mål for personlig og professionel udvikling. Vores lederteam er dedikeret til at opfylde universitetets uddannelsesmæssige mission om at opretholde en tradition for akademisk ekspertise ved at sikre, at en uddannelse i verdensklasse leveres af et fuldt støttet team af internationalt anerkendt fakultet, der er fageksperter.

EBU er forpligtet til ideen om at udvikle innovation. Det er denne ånd, der kan findes i alle aspekter af vores online program og dets aktiviteter: fra vores engagerede entusiastiske og meget motiverede fakultet og supportmedarbejdere til vores globale netværk af studerende og universitetspartnere. I denne henseende kan alle EBU-udstedte akademiske certifikater verificeres gennem Ethereum blockchain. Detaljer om, hvordan disse certifikater kan godkendes, er tilgængelige fra vores administrationsteam.

EBU overholder Triple bundlinjen i denne rækkefølge; Mennesker, planet, fortjeneste. Vi stræber også efter at støtte FN's bæredygtige udviklingsmål.

Lær og voks med EBU Online hvor som helst i verden, uanset hvor du er i din karriere.

Tim Gouw / Unsplash

Three businesswomen

Placeringer

  • Luxembourg City

    Château de Wiltz L-9516 Wiltz G.D. of Luxembourg, , Luxembourg City

Spørgsmål