Master i mad- og drikkevareforvaltning
Euroinnova International Online Education
Nøgleinformation
Campus placering
Atarfe, Spanien
Lingvistik / Sprogvidenskab
Spanish
Studieformat
Fjernundervisning
Varighed
725 timer
Hastighed
Fuldtid, Deltid
Studieafgifter
EUR 2.380 / per course
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
Introduktion
Denne godkendte Master in Food and Beverage Management tilbyder dig de faglige færdigheder, der er nødvendige for at udvikle din karriere og forbedre din beskæftigelsesevne. Desuden opnår du en dobbeltgrad med 5 ECTS -point i konkurrencer og arbejdsformidlinger.
Gør det muligt med Euroinnova
I denne Master in Food and Beverage Management er fokuseret på hotel- og restaurantsektoren, hvor der er stor efterspørgsel, flere og flere mennesker ønsker at være en del af denne verden. Mange mennesker specialiserer sig i mad- og drikkevarehåndtering. Udseendet af nye job skaber store muligheder på det internationale gæstfrihedsområde, der kræver den højeste kvalifikation som denne kandidatgrad for at positionere sig i frontlinjen og dække behovene med det formål at være den mest konkurrencedygtige på grund af den store eksisterende konkurrence allerede i sektoren mellem hoteller og restauranter.
Information om indholdet undervist i Master
Hovedformålet med denne kvalitetsuddannelse er at opnå den nødvendige forberedelse og viden til at styre de nyeste tendenser og strategier inden for restaurering. Kend protokollerne til styring af nye designværktøjer og menneskelig, kommerciel og økonomisk ledelse af virksomheden.
Kursusmetodik
Metoden til denne nuværende Master undervises fuldstændigt online. Alle sektioner, der er inkluderet i denne træningsaktion, skifter mellem det praktiske og teoretiske indhold, du får tildelt en kvalificeret underviser i restaurantsektoren, som hjælper dig med at løse de mulige spørgsmål og undersøger dig for at overvinde de nødvendige færdigheder for at blive en ekspert i mad- og drikkevareforvaltning.
Vi mener, at for at lære på en korrekt måde skal du have to grundlæggende aspekter; Det første er, at kurset virkelig er orienteret mod de vigtigste og væsentligste aspekter for fuldt ud at forstå det emne, der skal overvindes; Det andet er, at den studerende har en stærk overbevisning om det uden at miste illusionen, dette fra vores side vil ikke ske, når vi finder opdateret indhold på arbejdsmarkedet.
Hos Euroinnova tilbyder du denne kvalitetsuddannelse orienteret til restaurantsektoren, specialiser dig som Master i restaurering og opnå dine professionelle mål. Tusindvis af mennesker kan ikke tage fejl! Mange elever har allerede sat deres lid til igen og trænet igen med Euroinnova, hvilket vi skal være dybt taknemmelige for. Vores team arbejder hver dag for at vende tilbage til den tillid. Udnyt denne mulighed! og tag nu med Master i Food and Beverage Management et didaktisk materiale relateret til den nuværende uddannelse.
Hvis du har spørgsmål, tøv ikke med at anmode om oplysninger via vores kommunikationskanaler såsom vores sociale netværk, websted, kundeservice eller blot gennem vores team af rådgivere. Det er det, og beslutningen om at booste din karriere er din. Hvad venter du på?
Vi venter på dig!
Generelle egenskaber
Resumé af professionelle mesters muligheder inden for mad- og drikkevarestyring:
At kende den aktuelle virkelighed inden for turistsektoren generelt og hotel- og gastronomisektoren i særdeleshed samt relevansen af at udvikle passende strategier er afgørende for alle typer virksomheder inden for gæstfrihed og catering generelt. Det er derfor, at gennem denne kandidatgrad i mad- og drikkevarestyring tilbydes de studerende de nødvendige færdigheder for at blive F&B -ekspert, uddannelse til at være ansvarlig for at lede og organisere mad- og drikkevareafdelingen på hoteller, restauranter osv.
Hovedmål inden for mad- og drikkevarestyring:
Blandt målene for Master i Food and Beverage Management kan vi fremhæve følgende:
- Analyser og design opsætnings-, service- og lukningsprocesser i restauranten og identificerer hver af dens faser.
- Designprocedurer for præsentation og service af kulinariske udarbejdelser samt efterbehandling af retter i lyset af klienten, som er egnede til mad- og drikkevareafdelinger.
- Analyser alle former for tjenester og særlige begivenheder i catering, der er egnede til service- og madafdelinger.
- Analyser banketbetjeningsprocedurer i restaurantvirksomheden og identificerer de nødvendige ressourcer og det afledte budget.
- Analyser de protokolstandarder, der bruges til forskellige typer begivenheder, der finder sted i cateringvirksomheder.
- Udvikl før-service-, service- og efter-serviceprocesser for mad og drikkevarer på restauranter med succes.
- Kend processen med forberedelse og efterbehandling af retter i lyset af klienten.
- Start processen med at oprette lokaler og udstillere til kulinariske genrer og udarbejdelser inden for rammerne af enhver form for gastronomisk service og særlige begivenheder i restaurering
- Gennemfør planlægningen af mad og drikke service afdeling med succes.
- Kend organisationen af cateringvirksomheder.
- Lær, hvordan rekrutteringsprocessen fungerer og rollen som personaleintegration i service- og madafdelinger.
- Uddybe rollen som ledelsen af arbejdsteams i service- og madafdelingerne.
- Han vil studere kvalitetsstyring i mad- og drikkevareafdelinger.
- Kend protokollen og de korrekte behandlinger for mennesker.
- Lær den grundlæggende protokol og de passende adfærdsnormer i catering.
- Assimiler de procedurer, der skal følges med hensyn til protokollen i tilrettelæggelsen af begivenheder.
- Beskriv den organisatoriske struktur for restauranter.
- Kend reglerne for denne type virksomhed.
- Udvikle de mest relevante aspekter i forbindelse med ledelse af restauranter.
- Direkte og koordiner både personalet og de administrative og regnskabsmæssige processer på restauranterne.
- Indfør determinanterne for erhvervsmæssige risici på restauranter.
Master's karrieremuligheder inden for mad- og drikkevarestyring:
Denne Master i mad- og drikkevarestyring vil øge din uddannelse inden for restaurering, så du kan udvikle din faglige aktivitet som chef for restaurering, restaurantchef samt indkøbsmanager.
Hvad forbereder mesteren i retning af mad og drikkevarer dig til:
Takket være den viden, der er udviklet i hele denne master i mad- og drikkevarestyring, vil du være i stand til at træne dig selv til at stå for ledelsen og organisationen af mad- og drikkevareafdelingen på hoteller, restauranter osv.
Hvem er mesteren i mad- og drikkevareretning rettet mod:
Mesteren i mad- og drikkevareforvaltning er rettet mod fagfolk inden for catering, turisme og gæstfrihed, især dem, der har lederstillinger, og alle dem, der er interesseret i at tilegne sig viden om ledelse af enhver form for etablering af restaurering.
Uddannelsens officielle karakter:
Denne uddannelse er ikke omfattet af den officielle regulerede uddannelse (Førskoleundervisning, Grunduddannelse, Sekundær Uddannelse, Officiel Erhvervsuddannelse FP, Baccalaureaat, Universitetsgrad, Officiel Universitetsmester og Doktorgrad). Det er derfor en supplerende og / eller specialiseret uddannelse, rettet mod erhvervelse af visse færdigheder, evner eller evner af faglig karakter, som kan vurderes som en fortjeneste i jobtavler og / eller konkurrencemæssige undersøgelser, altid inden for uddannelsesafsnittet. og / eller løbende uddannelse, er det altid vigtigt at gennemgå de specifikke krav til vurderingen af den specifikke offentlige jobbank, som vi ønsker at søge.