Master i køkken, kok og professionel kok
Euroinnova International Online Education
Nøgleinformation
Campus placering
Atarfe, Spanien
Lingvistik / Sprogvidenskab
Spanish
Studieformat
Fjernundervisning
Varighed
800 timer
Hastighed
Fuldtid, Deltid
Studieafgifter
EUR 2.380 / per course
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
Introduktion
Tilmeld dig denne online madlavningsmester og bliv en ekspertkok. Giv din professionelle karriere det boost, du fortjener, og fremhæv din uddannelse på et stadig mere konkurrencepræget arbejdsmarked takket være Euroinnova Business School.
Køkkenet, gastronomisk kunst
Begrebet køkken inspirerer mange mennesker rundt om i verden, i hvert land udføres madlavning på en særlig måde, det overfører sine skikke og traditioner, der afspejler livsstilen for en bestemt befolkning, som er den kulinariske kunst, der er elsket af hele verden.
Samfundet i store byer har ændret mange spisevaner, mange vælger det lette og ty til fastfood, er en dårligt udarbejdet mad og betragtes som usund, da den indeholder unaturlige stoffer, der kommer ind i vores krop, da de indeholder mange konserveringsmidler og GMO'er, der genererer lang tid -tidsfordomme for vores helbred.
Derfor skal vi blive opmærksomme på, hvor vigtig sund mad er og ikke ty til fastfood eller andre former for mad, der ikke skaber fordele som defineret af sundhedsvidenskaben. Efter allerede at have kendt køkkenets betydning for mennesket og dets egen udarbejdelse knyttet til sunde fødevarer, hvor det forstås, at det er en grundlæggende og grundlæggende funktion i menneskelig udvikling.
Hvad vil du lære?
Takket være denne online master i professionel kok og kok, med officiel universitetsgrad, vil den lære dig teknikker og viden inden for det kulinariske område og blive ekspert på området.
Når du er specialiseret, vil du kunne blive en mesterkok ved at være en højt kvalificeret kok, der leder sit eget køkkenhold. Alle store restauranter har en mesterkok, der står for valg af temaer og udarbejdelse af menuer samt evaluering og styring af forberedelse og proces i køkkenet.
Hvem er det til?
Det er fokuseret på mennesker, der er dedikerede inden for gæstfrihedssektoren og i forretningsmodeller, der er dedikeret til kommercialisering af færdiglavede fødevarer, opbevarings- og emballeringsvirksomheder, rå fødevarer og alle aspekter, der har at gøre med kulinariske og fødevaresektoren.
Kursusmetodik
Er du stadig i tvivl? Bare rolig, hos Euroinnova er vi opmærksomme på dine behov, og vi løser enhver tvivl uforpligtende. Anmod om adgang! gennem vores sociale netværk, kundeservice, hjemmeside eller gennem vores rådgivningsteam. Derudover, hvis du tilmelder dig nu, vil du have lige ved hånden at anskaffe dig didaktisk materiale relateret til de mest fremragende gastronomier i verden.
Det skal bemærkes, at denne mester i madlavning. Professional Chef og Chef de Cuisine undervises fuldstændigt eksternt, hvilket giver dig større fleksibilitet, når du studerer og kombinerer det med dit arbejde og personlige liv.
Tilmeld dig hos Euroinnova og udnyt denne mulighed!
Generelle egenskaber
Resumé af professionelle muligheder for online mesterkogning:
Den mester i madlavning. Professionel kok og Chef de Cuisine tilbyder dig specialiseret uddannelse inden for området. Vi skal vide, at for gæstfriheds- og turismeområdet er det meget vigtigt at uddybe og tilegne sig kendskabet til Chef de Cuisine og / eller Professional Cook, som er et kursus med stort indhold, og som du vil være i stand til at udvikle dig selv som professionel.
Mål for master cocina online:
Denne Master i Madlavning vil lette opnåelsen af følgende fastlagte mål: Introduktion til eleven til de forskellige områder af køkkenet samt viden om værktøjer, materialer og møbler. Start eleven i køkkenafdelingens teknikker. Organiser, koordiner og kontroller arbejdsteamet og administrer din afdeling internt. Organiser arbejdsprocesser for at optimere ledelsen og administrationen af virksomheden. Kend egenskaberne ved de produkter, der er involveret i tilberedningen af retterne.
- Analyser, finjuster og udfør processen med udførelse og bevarelse af grundlæggende udarbejdelser af flere applikationer, der er egnede til den efterfølgende tilberedning af retter med grøntsager, tørrede bælgfrugter, pasta, ris, æg, fisk, krebsdyr, bløddyr, kød, fjerkræ og jagt, kager og elementære desserter.
- Analyser, finjuster og anvend de grundlæggende teknikker til bagning og tilberedning af grøntsager, tørrede bælgfrugter, pasta, ris, æg, fisk, krebsdyr, bløddyr, kød, fjerkræ og vildt og, hvor det er relevant, konservering, for at opnå kulinariske tilberedninger og elementære retter og desserter.
- Analyser, finjuster og udfør den regenereringsproces, der kræves af kulinariske tilberedninger baseret på grøntsager, tørrede bælgfrugter, pasta, ris, æg, fisk, krebsdyr, bløddyr, kød, fjerkræ og vildt samt basale bagværk og elementære desserter, til senere brug eller forbrug.
- Analyser og udfør efterbehandlingen af grundlæggende wienerbrød og elementære desserter og kulinariske bearbejdninger af grøntsager, tørrede bælgfrugter, pasta, ris, æg, fisk, krebsdyr, bløddyr, kød, fjerkræ og vildt i henhold til deres definition, status og servicetype, at reagere på optimal marketing.
- Øv mulige variationer i kulinariske udarbejdelser, test modifikationer med hensyn til teknikker, form og snit af genrer, alternative ingredienser, kombination af smag og form for præsentation og dekoration.
- Evaluer de oplysninger, der genereres med hensyn til smag, forventninger eller behov for en potentiel efterspørgsel, udled de nødvendige ændringer i den kulinariske produktionsproces for at foretage passende tilpasninger.
- Analyser kulinariske udarbejdelser, der beskriver deres udførelsesprocesser.
- Udfør, finjuster og bevar kulinariske udarbejdelser, der generelt er komplekse og repræsentative for deres typiske gastronomiske værdier: territoriale eller midlertidige.
- Design og lav dekorationer til alle former for kulinariske udarbejdelser ved at anvende passende grafik- og dekorationsteknikker.
- Analyser restaurantsektoren.
- Analyser og definer gastronomiske tilbud såsom menuer, breve eller andre væsentlige tilbud (galas, banketter).
- Definer egenskaber ved mad og drikke under hensyntagen til specifikke gastronomiske tilbud og kvalitetsniveauet på produkterne.
- Beregn de eksterne og interne forsyningsbehov for jaeneros i forbindelse med specifikke gastronomiske tilbud, og skriv anmodningsordrene.
- Udvikle den interne forsyningsproces for jaeneros og grundlæggende udarbejdelser af flere applikationer i overensstemmelse med de gastronomiske tilbud eller bestemte arbejdsplaner, der henviser til grøntsager, tørrede bælgfrugter, pasta, ris og æg.
- Foretag modtagelse af mad og drikkevarer til senere opbevaring og distribution.
- Analyser mad- og drikkevarelagringssystemer og udfør de iboende operationer i henhold til de valgte systemer.
- Beregn omkostninger til råvarer for at estimere mulige priser på tilhørende gastronomiske tilbud.
- Anerkend og anvend de gældende standarder og foranstaltninger og nødvendige for at sikre gæstfrihedsaktivitetens hygiejniske-sanitære kvalitet.
- Evaluer de miljøproblemer, der stammer fra hotelbranchen.
Professionelle muligheder for online mesterkogning:
Takket være denne Master in Cooking vil du øge din uddannelse inden for gæstfrihedsområdet, så du kan udvikle din faglige aktivitet både i store, mellemstore og små virksomheder, hovedsageligt i gæstfrihedssektoren, selvom du også kan arbejde alene i små virksomheder i catering undersektor.
Hvad forbereder online madlavningsmesteren dig til:
Denne mester i madlavning. Professionel kok og køkkenchef forbereder dig på at erhverve specifik viden inden for området ved at udvikle de studerendes færdigheder til at fungere professionelt i sektoren.
Hvem er online madlavningsmester rettet mod:
Denne mester i madlavning. Professionel kok og kok henvender sig til alle interesserede inden for gæstfrihed og turisme og ønsker at specialisere sig i kok og / eller professionel kok.
Uddannelsens officielle karakter:
Denne uddannelse er ikke omfattet af den officielle regulerede uddannelse (Førskoleundervisning, Grunduddannelse, Sekundær Uddannelse, Officiel Erhvervsuddannelse FP, Baccalaureaat, Universitetsgrad, Officiel Universitetsmester og Doktorgrad). Det er derfor en supplerende og / eller specialiseret uddannelse, rettet mod erhvervelse af visse færdigheder, evner eller evner af faglig karakter, som kan vurderes som en fortjeneste i jobtavler og / eller konkurrencemæssige undersøgelser, altid inden for uddannelsesafsnittet. og / eller løbende uddannelse, er det altid vigtigt at gennemgå de specifikke krav til vurderingen af den specifikke offentlige jobbank, som vi ønsker at søge.