Keystone logo
© Euler-Franeker Memorial University with public domain portrait of J. Euler
The Euler-Franeker Memorial University

The Euler-Franeker Memorial University

The Euler-Franeker Memorial University

Introduktion

EULER (kort form, lang form: The Euler-Franeker Memorial University Institute) er et uafhængigt akademisk institut, der formelt er etableret inden for EUCLID (Euclid University), en mellemstatslig traktatbaseret organisation med et universitetscharter. EULER har også et separat universitetscharter i Kongeriget Holland, som gør det muligt at tildele både EUCLID- og EULER grader i henhold til national og international lov.

Takket være denne strategiske historie og relation er EULER i stand til at drage fuld fordel af EUCLIDs infrastruktur og institutionelle anerkendelse, samtidig med at dens unikke karakteristika og vision bevares.

På krydsfeltet mellem tradition og modernitet

EULER vision som et "Memorial"-universitet er at fortsætte og genoplive traditionen for videnskabelig stringens, disputats (formel debat) og socio-åndelige engagement fra Europas store universiteter, især fra det oprindelige Franeker University, som leverede ekstraordinær uddannelse mellem 1585 og 1811. EULER nyder godt af den økonomiske, teknologiske og akademiske støtte fra en mellemstatslig organisation til at genoptage og engagere en stor tradition for global akademisk ekspertise.

Vores historie

Vi er stolte af at være en del af Kongeriget Holland, da vores rødder faktisk går dybt i historien, helt til Holland i 1500-tallet, 1585 for at være helt præcis, året for oprettelsen af Franeker Universitet. Dette bemærkelsesværdige universitet fortsatte i sin oprindelige form, indtil det blev opløst af den franske kejser Napoleon i 1811 og til sidst indstillede driften, selv dets Athenaeum-form i 1843. 'Asken fra Franeker' forblev imidlertid ulmende som dets varige vision om at harmonisere videnskab, filosofi , forskning og teologi forblev stadig mere relevante.

Et hundrede og firs år senere blev flammen genoptændt ved hjælp af et memorial University charter godkendt af Ministeriet for Undervisning, Videnskab, Kultur og Sport (Willemstad, Curaçao, Kongeriget Holland). Charteret gav The Euler-Franeker Memorial University (Foundation) den juridiske ret til at genoplive arven og visionen fra denne bemærkelsesværdige hollandske institution, samtidig med at den for første gang i et universitetsnavn mindes Leonard EULER dybe arv.

Stipendier og finansiering

EULER stræber efter at være en usædvanlig overkommelig institution og alligevel forstå udfordringen med at betale for den nødvendige investering i ens videregående uddannelse.

EULER er ikke i stand til at henvise ansøgere til eksterne finansieringskilder, men vil udstede en officiel Letter of Admissibility, som kan bruges til at sikre finansiering fra banker og andre finansieringskilder.

Følgende EULER stipendium er i øjeblikket tilgængelige. Spørg venligst fra Admissions Office for yderligere oplysninger om kvalifikationer og procedurer.

Placeringer

 • Willemstad

  Cas Coraweg, 105-A, , Willemstad

  • Willemstad

   Cas Coraweg, 105-A, , Willemstad

   • The Hague

    EULER | EU&NL Liaison Office Johan de Wittlaan 7, 2517 JR, The Hague

    Spørgsmål