Keystone logo
EUCLID (Euclid University) Ph.d. i terrorismestudier og deradikalisering (online)
EUCLID (Euclid University)

Ph.d. i terrorismestudier og deradikalisering (online)

18 Months

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 9.500 *

Fjernundervisning

* estimated total

Introduktion

EUCLIDs online Ph.D. i terrorismestudier og afradikalisering er unik, idet den tilbydes af en mellemstatslig traktatbaseret organisation med et universitetsmandat. EUCLID har specialiseret ekspertise i globale anliggender, herunder tværreligiøse studier. EUCLID er partner for flere organisationer, der er relevante for dette program, især World Mediation Organization (Berlin) og to tilknyttede institutioner i Organisationen for Islamisk Samarbejde (IsDB, ICCIA).

Dette nye program imødekommer et enormt globalt behov for virkelig kvalificerede fagfolk, der er i stand til at tjene på alle niveauer af regeringen og civilsamfundet som eksperter inden for det, der generelt omtales som islamisk radikalisering, hvilket fører til den klare og nuværende trussel om voldelig ekstremisme eller endda terror. handlinger. EUCLIDs tilgang til at levere det højest mulige kompetenceniveau inden for terrorismestudier samt afradikaliseringsløsninger er både multilevel og multidisciplinær.

  • Multilevel betyder, at MTSD- og DTSD-kandidater vil være i stand til at fungere på forskellige niveauer, globalt, nationalt, lokalt (by), kommunalt og inter-personligt.
  • Tværfaglighed betyder, at uddannelsen samler viden fra forskellige kompetenceområder, herunder psykologi, sociologi og religionsvidenskab.

EUCLID er unikt kvalificeret med hensyn til pædagogisk filosofi, fordi det ser dette studieretning fra USA-centrerede eller euro-centrerede perspektiver. Den tackler ærligt talt spørgsmålet om islamofobi såvel som realisme, "laïcité" og kulturel imperialisme for at danne velinformerede og afbalancerede eksperter, som kan komme fra en række forskellige nationale og religiøse baggrunde.

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Læreplan

Programundervisning

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål