Keystone logo
Escuela de Escritores

Escuela de Escritores

Escuela de Escritores

Introduktion

Historien, du skriver

Velkommen / en skole som kreativ skrivning på spansk i verden, velkommen / aa Escuela de Escritores :

Vi har alle en historie at fortælle, og vi kan finde den bedste måde at gøre det. Fordi, ja, du kan lære at skrive. Skrivning er en færdighed, og ligesom ethvert fartøj, det første skridt er at kende og beherske de teknikker, der giver dig mulighed for at udøve det mesterligt. Lær dette håndværk er eksistensberettigelse Escuela de Escritores . Lær ikke alene inden for rækkevidde af geni rørt af den guddommelige finger eller velsignet med genet for skrivning: opdage det hver dag i femten år tusindvis af mennesker har passeret gennem vores hjemmeside og virtuelle klasseværelser.

70089_17-18_FB_portada_1200x627px_SOLO-IMAGEN.jpg

Når et job udført mesterligt, bliver det kunst, når det kommer til kunst og også tale om de immaterielle der er talent eller inspiration. Talent er ikke lært, men har lidt eller meget, kan udvikle sig i de rette omgivelser. Forfattere har altid brug for at omgive sig med andre forfattere for vejledning eller rådgivning (husk de litterære cirkler eller den epistolary forhold mellem mange af dem). Escuela de Escritores er et mødested for spanske forfattere fra hele verden, til et fællesskab dele erfaringer med at skrive med dine bandmedlemmer, styret af mange af de bedste lærere i kreativ skrivning på spansk.

Fordi starten skrivning er kun begyndelsen. Der er mange forfattere, der, når de bliver spurgt, hvorfor de skriver, behøver du tager så mange timer foran den tomme side, reagerer med to ord: mere liv. En forfatter lever mange liv: hendes og alle han opdager i sig selv. Noget er brudt, når vi skriver, at lag af frygt, der adskiller os fra verden, de sande følelser. På den anden side, vi er født skrøbelige ord, en forfatter lærer at pleje, indtil de mødes i vendinger, der, med tålmodighed og en masse færdigheder, ender med at blive historier, romaner, filmmanuskripter, digte, kunst, liv.

70090_007ec.jpg

Hvis dit ønske er at træne dig som forfatter, startede i hemmeligheder og teknikker i denne udfordrende og spændende job, ikke skuffe. Vi kan ikke love succes, og tusindvis af læsere, eller de gener of Fame, denne litterære herlighed, som nogle forveksle med at være en forfatter; men vi kan garantere et solidt, omfattende og velstruktureret uddannelse, der lader dig lære alle de teknikker og ressourcer af handelen: uddannelse, hvor du kan gå om at opbygge din stemme og tale, at livet, der slår inde i dig og kun dig du kan regne med.

Placeringer

  • Spain Online

    Spain Online, Spanien

  • Madrid

    Covarrubias 1 , 28010, Madrid

Spørgsmål