Keystone logo
ESCP Business School

ESCP Business School

ESCP Business School

Introduktion

Grundlagt i 1819 harESCP Business School produceret generationer af ledere og iværksættere. Med sine seks bycampusser i Berlin, London, Madrid, Paris, Torino og Warszawa giver ESCP's virkelig europæiske identitet det mulighed for at tilbyde en unik multikulturel uddannelsesstil inden for erhvervslivet og et globalt overblik i internationale ledelsesspørgsmål. Hvert år byder ESCP velkommen til over 6.000 studerende og 5.000 ledere fra mere end 120 forskellige lande, hvilket giver dem et omfattende tilbud om ledelseskurser og specialiserede programmer (bachelor, kandidat, executive MBA, ph.d. og executive education). www.escp.eu – Følg os på Twitter @ESCPeurope

Historie

Selvom det ESCP Business School mærke udviklede sig i løbet af dets næsten 200 års historie, forblev det altid loyalt over for sine første tre bogstaver. Fra 1819 under navnet École Spéciale de Commerce et d'Industrie og kort efter omdøbt til École Supérieure de Commerce, udviklede det sig til ESCP halvtreds år senere i 1869. Efter at have fusioneret med sin søsterskole, European School of Management (EAP), i 1999, blev skolen kaldt ESCP-EAP i omkring et årti. Endelig blev skolens navn i 2009 til ESCP Europe med eksplicit henvisning til dets europæiske arv og positionering.

Det internationale omfang af ESCP Business School har været synligt siden dets tidlige alder. Allerede klassen i 1824 talte 30% af internationale studerende med 15 forskellige nationaliteter, blandt dem syv spaniere, fem brasilianere, fem hollændere, fire tyskere og to amerikanere.

Sprogundervisning var en væsentlig del af sin første læseplan, som ud over fransk grammatik også omfattede kurser i engelsk, tysk og spansk. Fra 1825 blev i alt ti sprog undervist på ESCP, og eleverne skulle studere mindst tre af dem.
Omkring et og et halvt århundrede senere var ESCP igen en pioner gennem oprettelsen af en multi-campus business school. For at imødekomme skolens europæiske kald blev campusser i Tyskland og Det Forenede Kongerige åbnet i 1973, efterfulgt af Spanien i 1988, Italien i 2004 og Warszawa i 2015. I forbindelse med en stadig mere globaliseret verden er ambitionen med ESCP Business School i dag at uddanne ægte europæiske ledere ved at fremme forbindelsen mellem humanistiske værdier og ledelsesuddannelse. ESCP bliver en veritabel Europaskole, der er åben for verden.

Det 21. århundredes højdepunkter

 • 2001: Master i Management program af ESCP er valideret af City University London, som giver de studerende mulighed for at opnå en europæisk MSc i Management.
 • 2002: ESCP Business School er akkrediteret af Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), hvilket gør det til en af de første handelsskoler med Triple Crown akkreditering: AACSB, EQUIS og AMBA.
 • 2004: En femte campus i Torino, Italien grundlægges. Master i Management studerende kan opnå den italienske grad Laurea Magistrale, valideret af University of Torino.
 • 2005: Skolen indvier sin London campus efter at have flyttet fra Oxford. ESCP har nu bycampusser i fem større europæiske byer: Paris, London, Berlin, Madrid og Torino.
 • 2007: Master i Management program er anerkendt af Carlos III University of Madrid og studerende kan opnå den spanske grad af Master Europeo en Administración y Dirección de Empresas. ESCP er i stand til at tildele en national grad i hvert af sine fem implantationslande.
 • 2015: Skolen etablerer sin sjette europæiske campus via en strategisk alliance med det Warszawa-baserede Kozminski Universitet, den eneste handelsskole i Central- og Østeuropa med tredobbelt akkreditering (AACSB, EQUIS, AMBA).
 • 2016: Paris Campus strækker sig til Montparnasse-distriktet (Paris venstre bred) for at udvikle Executive Education-aktiviteter og støtte skolens udvikling og vækst.
 • 2018: ESCP Business School bliver selvstændig fra det regionale handels- og industrikammer Paris Île-de-France, som nu er skolens hovedaktionær.

Mission

"ESCP Business Schoolmission er at inspirere og uddanne morgendagens virksomhedsledere."

Vores overbevisning er, at morgendagens virksomhedsledere skal være internationale, digitale og interkulturelt effektive. Vores tilgang til uddannelse og organisationsstruktur afspejler dette med stærke internationale programmer leveret af et integreret (paneuropæisk) fakultet på tværs af campusser på hvert af Europas vigtigste markeder.

Vi fremmer denne mission gennem vores unikke tilgang til international ledelsesuddannelse og forskning, som fremmer tværnational erfaring, samarbejde og læring inden for en paneuropæisk ramme.

I 2015 formaliserede skolen en unik tilgang og perspektiv under C4B-akronymet: Kulturer til (4) Business. Dette er fortsat retningsgivende for vores arbejde og er nu indlejret i en ny strategiplan for perioden 2018-2022.

Vores vision

(Hvad og hvor vi vil være i 2022)

"I 2022 vil ESCP blive anerkendt over hele verden som den førende europæiske handelsskole for internationalt fokuseret ledelsesuddannelse.Vores vision indebærer

 • producere og formidle forskning i verdensklasse inden for international/komparativ ledelse, der former den måde, organisationer og ledere tænker og opfører sig på;

 • producere kulturelt og digitalt smarte kandidater, der er udstyret til at forme og forbinde morgendagens erhvervsliv;

 • engagere sig meningsfuldt med erhvervslivet, alumner og regering for at fremme fremskridt i international ledelsespraksis og interkulturelle relationer;

 • udnyttelse af mangfoldighed i alle dens former som en kilde til innovation, styrke og lederskab

Campus funktioner

Nøgle Fakta

 • 6 campusser: Berlin, London, Madrid,
  Paris, Torino og Warszawa
 • 130 akademiske alliancer i Europa og verden
 • Tredobbelt akkreditering: AACSB - EQUIS - AMBA
 • Regelmæssigt rangeret blandt verdens bedste handelshøjskoler
 • Europæisk regeringsførelse repræsenterer skolens dybe europæiske identitet

  Akkrediteringer

  EFMD Equis-akkrediteretAACSB-akkrediteret

  Placeringer

  • Spain Online

   Spain Online, Spanien

  • Madrid

   c/ Arroyofresno, 1 28035 - Madrid Spain, , Madrid

   Spørgsmål