Keystone logo
ENACO

ENACO

ENACO

Introduktion

ENACO er den første distance business school i Frankrig, der tilbyder 61 diplom-, certificerings- og kvalificerende kurser inden for handel, ledelse, salg, marketing, fast ejendom og HR op til Bac +5.

Siden oprettelsen i 2006 har ENACO Business School-projektet været at fjernuddanne morgendagens fagfolk og ledere inden for de forskellige områder af handel, marketing, fast ejendom, ledelse og finans.

I en stadig mere forbundet verden har ENACO bygget et unikt uddannelsesprojekt med fokus på innovation, personlig support, søgen efter ekspertise og deres studerendes beskæftigelsesegnethed.

ENACO er underlagt uddannelseskontrol fra Ministeriet for National Undervisning og medlem af European Federation of Schools (FEDE). ENACO er også Qualiopi Training Action- og ISO 9001-kvalitetscertificeret, et bevis på dets engagement i kvaliteten af sin træning og sine elevers tilfredshed.

Uddannelsesforløb

Al den uddannelse, der tilbydes af ENACO , gennemføres helt online på vores virtuelle campus udviklet af vores teams. Eleven har adgang til alle sine kurser, lektier men også til virtuelle timer. Den virtuelle campus integrerer delings- og udvekslingsfunktioner såvel som Google Apps. Elever kan derfor videokonferencer med deres lærere via Google Hangout, Googles live videochattjeneste. Den er tilgængelig 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, på computer, tablet eller smartphone: du vil være i stand til at træne, uanset hvor du er, og når du vil!

Pædagogisk opfølgning

Under hele din uddannelse vil du blive overvåget af vores lærerteam. Du nyder godt af individuel og personlig supervision og pædagogisk støtte. Du nyder godt af en personlig udveksling med underviseren i hvert fag. Disse udvekslinger finder sted via telefon, e-mail, live chats og/eller videokonferencer. For at støtte dig bedst muligt, organiserer dine lærere regelmæssigt tematiske virtuelle klasser.

Vores skole tilbyder dig også en forbedret coachingservice. Vi har sammensat et team af pædagogiske coaches, som rådgiver dig de første dage af din uddannelse i din læretid og giver dig alle nøglerne til at organisere dig, motivere dig selv og udtrykke dit fulde potentiale. De vil guide dig gennem hele din træning og vil stå til din rådighed, hvis du støder på det mindste besvær.

ENACO , en innovativ skoles ekspertise

ENACO er underlagt den uddannelsesmæssige kontrol af National Education og European Federation of Schools og er ISO 9001 og Qualiopi kvalitetscertificeret - Training actions and Apprenticeship training actions. Vores forskellige akkrediteringer og godkendelser viser vores forpligtelse til kvaliteten af vores uddannelse, vores studerendes tilfredshed og deres beskæftigelsesegnethed og gør det muligt for vores uddannelse at blive dækket af efteruddannelsessystemer (CPF, AIF, arbejdsstudier osv.). De BTS, der tilbydes af ENACO er anerkendt og underlagt den uddannelsesmæssige kontrol af National Education, og bachelorerne og kandidaterne er på deres side anerkendt af FEDE.

Vores 9 kvalitetsforpligtelser

 1. En virtuel campus tilgængelig 24 timer i døgnet og fuldt kompatibel med tablets og smartphones til at studere, hvor du vil, når du vil!
 2. Et virtuelt campus på forkant med pædagogisk innovation: integration af Google Apps, især Hangout, for at følge live videodiskussioner
 3. Et team af erfarne pædagogiske coaches til at guide dig gennem hele din rejse
 4. Ingen ekstra omkostninger til træning: ingen rejse, ophold, forplejning osv.
 5. Erfarne undervisere fra den professionelle verden og videregående uddannelser
 6. ISO 9001 og Qualiopi kvalitetscertificering - Træningshandlinger og lærlingeuddannelsesaktioner, bevis på vores virksomheds forpligtelse til kvaliteten af vores uddannelse
 7. Muligheden for at tilmelde og starte din træning til enhver tid
 8. En træningsrytme tilpasset hver situation (accelereret eller spredt over tid)
 9. Et økosystem af tjenester til din rådighed: 100 % Good Deals-plads, Office 365-websuite, Google Workspace-licens, et dagligt abonnement på Le Figaro og Google Digital Workshops integreret i din træning.

Placeringer

 • France Online

  France Online, Frankrig

Spørgsmål