Keystone logo
Elizabeth Johnson Organization

Elizabeth Johnson Organization

Elizabeth Johnson Organization

Introduktion

Online engelsk-sprogkurser for ældre teenagere og voksne

Online selvstudiekurser og undervist onlinekurser

Online selvstudiumEJO tilbyder 9 forskellige online kursuspakker til ældre teenagere og voksne. Alle studerende har brug for er en internetforbindelse og en enhed (de fleste er mobilvenlige og de vil bare downloade appen).Pakkerne, der tilbydes, spænder fra et tokomponent akademisk engelsk-kursus til et femkomponent forretningsengelskursus. For eksempel består kursuspakken Down to Business Achiever af Business Speaking, Business Vocabulary og tre Business Writing-komponenter på B2-niveau. Det praktiske engelskkursus på A2-niveau og derover starter med en diagnostisk test, og derefter vælger programmet den lektionssti, som eleven vil følge. Kursus på A1-niveau, timerne er forudvalgt.

Undervist online kurser

EJO tilbyder akademisk engelsk, forretningsengelsk, generel engelsk og eksamensforberedelse undervist online kurser. Inden dit kursus starter, gennemfører du en engelsk test og en behovsanalyse. Du har en detaljeret diskussion med et medlem af EJO-teamet om dine mål og mål for dit kursus og om specifikke sprogområder, du ønsker at udvikle. Uanset hvad du har brug for, planlægger din lærer et program til at imødekomme dem. Lektioner er 60 minutter lange, og du kan have så få eller så mange lektioner, som du har brug for.

Alle lærere er kvalificerede EFL-lærere, der arbejder med EJO. Ud over den undervisede lektionstid vil de studerende også modtage yderligere opgaver at udføre. Alle deltagere modtager et certifikat, når kurset er gennemført. Lektioner gennemføres ved hjælp af zoom eller en lignende platform.


Hvorfor vælge os?

Det er virkelig vigtigt at vælge det mest passende sprogkursus, fordi det handler om at foretage en investering for fremtiden. Uanset om du leder efter et undervist onlinekursus eller en kursuspakke, der kun er online og selvstudium for dig selv, et familiemedlem eller en af dine medarbejdere, er vi sikre på, at svaret er at lære engelsk hos os!

106992_106948_Smiley.jpg

Placeringer

  • Alton

    Alton, Det Forenede Kongerige

    Spørgsmål