Keystone logo
© Tufigno Photo Services
EIM - European Institute of Management

EIM - European Institute of Management

EIM - European Institute of Management

Introduktion

European Institute of Management forestiller sig et markant anderledes online lærings- og forskningsfællesskab fra det 21. århundrede, hvor fagfolk arbejder sammen og lærer at anvende viden til at finde kort- og langsigtede løsninger til deres organisation og skabe positive forandringer i deres job og i deres liv.

At lære på EIM handler om at opbygge professionelle 21-århundredes kompetencer, som eleverne kan anvende med det samme på jobbet og i deres liv. Sådan søger vi at få dig som professionel til at vokse og få hænderne i vejret.

Disse kompetencer dækker over faglige og metodiske kompetencer samt styrkelse af den studerendes sociale og personlige kompetencer, der kræves for at være konkurrencedygtige på arbejdsmarkedet nu og i fremtiden.

Vi anvender personlige, elevcentrerede og meget interaktive didaktiske metoder leveret af et internationalt fakultetsteam med professorer og coaches med mere end 10 års professionel erfaring. EIM bruger integrerede online læringsteknologier og -metoder til løbende at forbedre elevernes læringsoplevelser.

100 % online interaktiv læring

Vi forestiller os en markant anderledes online læringstilgang fra det 21. århundrede.

Vi anvender den berømte Oxbridge tutorial læringsmetode. Denne metode er baseret på interaktive tutorialsessioner, hvor de studerende vil blive introduceret til teori kombineret med ugentlige opgaver, der involverer læsning af videnskabelige og faglige artikler og udarbejdelse af skriftlige opgaver i form af akademiske artikler, internationale casestudier, og hvor det er muligt livs- casestudier med internationale virksomheder eller med udgangspunkt i din egen organisation.

Studerende vil modtage ugentlig feed forward fra kammerater og underviser. Læringsmetoden vil desuden omfatte strategiudviklingsworkshops og -debatter samt oplæg af virksomhedsledere. Støtten omfatter regelmæssige individuelle coaching-sessioner for at videreudvikle de studerendes strategiske og ledelsesmæssige kompetencer under MBA-programmet.

Klassematerialer, opgaver og karakterer administreres online gennem EIM-læringsplatformene, herunder videokonferencer til støtte for selvstudier og coachingsessioner. Karakterer administreres og er tilgængelige via EIM Smartsheets elevinformationsplatform.

Hvor kan du bruge din uddannelse?

Vores institution og uddannelser er fuldt akkrediteret af Malta Further and Higher Education Authority (MFHEA). Med denne akkreditering kan dine uddannelser blive anerkendt i mange lande. Dette giver dig mulighed for at videreuddanne dig i forskellige lande, og du kan få anerkendt dine færdigheder og kompetencer inden for et bredere geografisk arbejdsmarked.

For at muliggøre anerkendelse i andre lande deltager Malta i de såkaldte meta-rammer, som gør det muligt at sammenligne nationale kvalifikationer og anerkende deres niveau i forskellige lande, se MFHEA Reference Report 2016.

Maltas deltagelse i kvalifikationsrammen for det europæiske område for videregående uddannelser indebærer, at din grad også kan anerkendes i de 49 medlemslande i det europæiske område for videregående uddannelse (EHEA), herunder alle medlemmer af Den Europæiske Union, Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde plus otte eurasiske lande medlemslande EHEA.

På samme måde gør Maltas deltagelse i den transnationale kvalifikationsramme, at din grad kan anerkendes i 31 medlemslande af Commonwealth i Afrika, Asien, Caribien, Europa og Stillehavsregionerne Commonwealth-medlemsstater TQF.

186882_186845_TICKET.hs_file_upload-AACSB-logo-member-color-RGB1.jpg

EIM Research Institute

Forskerne fra EIM Research Institute har stor erfaring med akademisk og anvendt forskning i emner relateret til studieområderne for European Institute of Management, herunder forskningsmetoder, ledelse, iværksætteri, bæredygtighed, internationalisering af erhvervslivet, digital transformation, fintech, maskine læring, datavidenskab, kunstig intelligens, platformsbaserede forretningsmodeller mv. Nogle af vores aktuelle forskningsemner er:

  • Hastighed for internationalisering af innovative højteknologiske virksomheder
  • Live Case Studies i videregående uddannelser
  • Rimelighed af dynamiske prisstrategier
  • Design af flere casestudier som forskningsmetode
  • Bæredygtig mobilitet
  • Smart mobilitet og integration af offentlig transport i Latinamerika

Vores team af erfarne forskere har publiceret og præsenteret flere hundrede akademiske artikler i peer-reviewede tidsskrifter eller på akademiske konferencer med flere tusinde citater. De fleste af dem er også medlemmer af redaktionen for akademiske tidsskrifter. Vi glæder os altid til at møde motiverede forskere, som gerne vil blive en del af vores team.

Spørgsmål