Keystone logo
EHEI - European Higher Education Institute

EHEI - European Higher Education Institute

EHEI - European Higher Education Institute

Introduktion

European Higher Education Institute er en videregående uddannelsesinstitution, der tilbyder højkvalitets online postgraduate- og masterprogrammer, der forbereder studerende til en succesfuld karriere i den nye økonomi. Vores mission er at fremme akademisk ekspertise og studerendes præstation gennem en transformativ og tilgængelig uddannelsesoplevelse med et stærkt fokus på innovation, teknologi og kreativitet. Akkrediteret af MFHEA - Malta Further & Higher Education Authority, med licensnummer 2023-05, vedtager institutionen et stringent, inkluderende og tilgængeligt uddannelsessystem inspireret af principperne og kvalitetsstandarderne fastsat af EHEA - European Higher Education Area.

Vi forbereder ansvarlige ledere til at transformere Business and Society

Vores hovedmål er at udvikle morgendagens globale ledere ved at tilbyde et understøttende online uddannelsesmiljø, der fremmer individuelt talent og potentiale, omfavner forskellige perspektiver og fremmer kritisk tænkning og problemløsningsevner.

Online mastergrader af høj kvalitet, der er tilgængelige for et globalt publikum

EHEI-masterprogrammerne giver studerende med forskellig baggrund og aldre mulighed for at opnå en akkrediteret grad ved at studere når som helst og hvor som helst, takket være støtten fra fremragende professorer og anerkendte industriledere. Vores kandidatgrader er designet til at reagere på den nye efterspørgsel på arbejdsmarkedet gennem en innovativ læseplan af høj kvalitet, der er tilgængelig i et praktisk og fleksibelt format.

Institutionens online uddannelsesmodel giver de studerende mange fordele såsom muligheden for at sætte deres eget læringstempo, at balancere arbejde og studier og at modtage skræddersyet fremmøde baseret på individuelle krav og kompetenceniveau. Takket være forskellige teknologiske værktøjer kan eleverne forbedre deres karrierer og bevare deres professionelle forspring, mens de udveksler deres viden og erfaring med kammerater og lærere i et multikulturelt samfund.

 • International akkrediteret
 • Engagerende og interaktive onlinekurser
 • Fleksibel og personlig læring
 • Online eksamen og vurdering
 • Økonomisk støtte og stipendier

Akkreditering

European Higher Education Institute er en videregående uddannelsesinstitution, der tilbyder højkvalitets online postgraduate- og masterprogrammer, der forbereder studerende til en succesfuld karriere i den nye økonomi. Vores mission er at fremme akademisk ekspertise og studerendes præstation gennem en transformativ og tilgængelig uddannelsesoplevelse med et stærkt fokus på innovation, teknologi og kreativitet.

Akkrediteret af MFHEA - Malta Further & Higher Education Authority, med licensnummer 2023-05, vedtager institutionen et stringent, inkluderende og tilgængeligt uddannelsessystem inspireret af principperne og kvalitetsstandarderne fastsat af EHEA - European Higher Education Area.

Online-programmer

EHEI's online-programmer giver studerende med forskellig baggrund og aldre mulighed for at opnå en akkrediteret grad ved at studere når som helst og hvor som helst, takket være støtten fra fremragende professorer og anerkendte industriledere. Vores kandidatgrader er designet til at reagere på den nye efterspørgsel på arbejdsmarkedet gennem en innovativ læseplan af høj kvalitet, der er tilgængelig i et praktisk og fleksibelt format.

Institutionens uddannelsesmodel giver studerende i forskellige aldre mange fordele, såsom muligheden for at fortsætte i deres job, mens de forfølger akademiske akkreditiver, for at komme videre i deres karriere og at interagere og udveksle deres viden og erfaringer med kammerater og lærere i et multikulturelt samfund.

Institutionelle mål

Institutionens mission og mål er inspireret af princippet om kvalitetssikring og af et løbende evalueringssystem, der sigter mod at vurdere og undervisningseffektivitet gennem elevernes tilfredshed, resultater, præstationer og placering.

Hovedinstitutionens mål er

 • At tilbyde professionelle uddannelser af høj kvalitet, der er designet til at tage højde for de nye krav på arbejdsmarkederne
 • At opbygge et fællesskab og berige elevernes liv ved at fremme uddannelsesmæssig og faglig vækst
 • At tilskynde til elevcentreret læring på alle niveauer, understøttet af teknologiske ressourcer og vejledt af kvalificeret fakultet og personale
 • At give en fremragende uddannelseserfaring gennem akademiske og administrative supporttjenester
 • At fremme samarbejde og forskningsdeling mellem andre institutioner med samme mål

Indlæggelser

Hvordan man ansøger

 • Planlæg et orienteringsopkald.
 • Udfyld online ansøgningsskemaet og indsend dine dokumenter.
 • Tjek og vælg stipendier og betalingsmuligheder.
 • Modtag det officielle svar fra optagelsesudvalget på e-mail.
 • Udfyld tilmeldingsdokumenterne og start dine studier.

Modtag en dedikeret orientering

Vores optagelsesafdeling støtter potentielle studerende og ansøgere med at få dybdegående information om vores programmer, adgangskravene, ansøgnings- og tilmeldingsprocessen og den økonomiske støtte og stipendier.

Med et team af professionelle optagelsesrådgivere er vi i stand til at svare på hver enkelt studerendes specifikke spørgsmål og give alle de oplysninger, du har brug for.

Planlæg et opkald

Vælg venligst et tidsrum på 15 minutter* inden for de næste to uger for dit valg af telefon eller WhatsApp-lyd-/videoopkald.

Hvis alle pladser er fyldt op, åbner vi nye pladser hver uge, så hold øje med tilbage! Du vil blive kontaktet med mødespecifikationer, herunder hvordan du deltager i dit møde, når du har tilmeldt dig. Vi ser frem til at møde dig snart!

Adgangsproces

For at blive optaget på en kandidatgrad ved European Higher Education Institute, skal studerende have en bachelorgrad og et mellemliggende engelsk niveau certificeret af en engelsk skole eller gennem en intern engelsk test og interview, der vil blive administreret af institutionen.

Studerende skal også udfylde og indsende tilmeldingsformularen, som er en del af optagelsesprocessen. Tilmeldingsformularen indeholder specifikke spørgsmål relateret til ansøgerens tidligere akademiske og professionelle baggrund, anerkendelse af fortjeneste og andre faglige certifikater eller kvalifikationer.

For at fremme integration og lighed blandt studerende, diskriminerer institutionen ikke på grund af handicap i adgangen til eller driften af dens programmer og aktiviteter. Institutionen tilbyder forskellige stipendiemuligheder hvert år til kvalificerede og talentfulde studerende. Alle de tilgængelige stipendiemuligheder er inkluderet i tilmeldingsformularen. Studerende, der er interesseret i at ansøge om et stipendium, er forpligtet til at udfylde og indsende tilmeldingsformularen og angive i stipendiets sektion, hvilken type stipendium de er interesseret i. Kravene til hvert stipendium er angivet i stipendiets sektion af tilmeldingsformularen.

Tilmeldingsformular

Ansøgningen skal indeholde et følgebrev og følgende dokumenter, der vil blive uploadet i den specifikke sektion af tilmeldingsformularen:

 • Bachelorgrad eller karakterudskrifter
 • Engelsk niveau test på mellemniveau
 • Tilmeldingsformular
 • Yderligere elevcertifikat, meritanerkendelse eller kvalifikationer (hvis relevant)

Alle ansøgninger vil blive vurderet af optagelsesdirektøren under hensyntagen til bachelorgradskarakteren og den studerendes faglige og akademiske erfaring. Antallet af studerende, der kan optages på en uddannelse, vil blive fastsat af institutionen ud fra antallet af professorer og vejledere og ud fra de understøttende tjenester, der skal aktiveres gennem uddannelsen. Ud fra antallet af studerende, der kan optages på en uddannelse, prioriteres studerende med den højeste karakter på deres bacheloruddannelse eller med fremragende akademisk eller professionel erfaring. For at fremme integration og ligestilling blandt studerende, diskriminerer institutionen ikke på grund af handicap i optagelsen og driften af sine programmer og aktiviteter.

Placeringer

 • Naxxar

  Northlink Business Centre, Level 2, Triq Burmarrad Naxxar, Malta, 6345, Naxxar

  Spørgsmål