Keystone logo
EELU Egyptian E-Learning University

EELU Egyptian E-Learning University

EELU Egyptian E-Learning University

Introduktion

EELU tilbyder højkvalitets uddannelses- og erhvervsuddannelsestjenester med overkommelig pris til at levere arbejdsmarkedet med klare industriarbejdere, der er i stand til at håndtere avancerede teknologier og til at skabe og løbende forbedre undervisnings- og læringsmiljøet.

Universitetsuddannelsespolitikken afhænger af et integreret uddannelsessystem, der letter en elevcentreret model ved at give: 1. Ansigt til ansigt forelæsninger mellem vejleder og studerende.

 1. Asynkron selv-paced gennem universitetets portal for at få adgang til e-kurser og e-indhold.
 2. Synkron virtuelle klasseværelser, der bruger internettet og universitetets intranet.

4.. Videokonference.

Denne uddannelsesmodel kombinerer fordelene ved både den traditionelle uddannelse og e-learning-uddannelsen i en fremtrædende blandet model. Da den traditionelle uddannelse gør det muligt for en studerende at kontakte direkte med instruktører på den ene side og med andre studerende på den anden side, mens modellen for e-learning tillader en studerende at anvende moderne og avanceret teknologi og gør det muligt for ham / hende at erhverve kommunikationsfærdigheder, præsentation Færdigheder og viden-søgning færdigheder. Derfor bliver eleven i det egyptiske E-Learning-universitet centrum for uddannelsessystemet og er kvalificeret med viden og færdigheder til at deltage i et konkurrencedygtigt arbejdsmarked over hele verden.

Placeringer

 • Egypt Online

  Egypt Online, Ægypten

  • Giza

   33, Elmesaha St., Dokki , , Giza

   Spørgsmål