Bachelor i gæstfrihed og turismestyring
Edith Cowan University
Nøgleinformation
Campus placering
Joondalup, Australien
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
Fjernundervisning, På campus
Varighed
6 semestre
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
* vejledende gebyr pr. semester
Introduktion
Kurset dækker de vigtigste aspekter, der kræves for styring af forskellige gæstfriheds- og turismevirksomheder, herunder marketing, økonomisk styring, forretningsundersøgelse og analyse og strategisk styring.
Det indeholder også specialiserede enheder inden for mad- og drikkevarestyring, ledelse af rumafdeling, planlægning og udvikling af turisme, økoturisme, styring af serviceoplevelsen og arrangementstyring.
Studerende kan yderligere specialisere deres studier med et stærkere fokus inden for forskellige områder, såsom events management, marketing, human resource management og international forretning.
Gæstfriheds- og turistindustrien er dynamisk og hurtig, og præsenterer kandidater med en lang række karrieremuligheder at vælge imellem, og kurset giver de studerende branchefokuseret teoretisk viden og færdigheder til at lykkes.
Kandidater får de væsentlige kompetencer og faglige perspektiver, der kræves af mellem- og seniorledelsesniveauer i moderne gæstfrihed og turistorganisationer.
Banegang
Akademiske optagelseskrav (bånd 3)
Alle ansøgere skal opfylde de faglige adgangskrav til dette kursus. Den vejledende eller garanterede ATAR er som offentliggjort (hvor relevant) eller akademiske optagelseskrav kan være opfyldt gennem gennemførelse af et af følgende:
- AQF Cert IV;
- Efterfulgt af 0,25 EFTSL-studier på bachelorniveau eller højere hos en australsk udbyder af videregående uddannelser (eller tilsvarende);
- Special Tertiary Admission Test; *
- Universitetsforberedelseskursus; *
- Indigenous University Orientation Course; *
- Aboriginal Student Intake Test; eller*
- Oplevelsesbaseret indgangsordning. *
* Yderligere information kan findes på indgangssiden til studiekursen.
For internationale studerende inkluderer kravene dine resultater på gymnasiet.
Krav til engelsk sprog (Band 3)
Engelsk kompetencekrav kan være opfyldt gennem gennemførelsen af et af følgende:
- År 12 Engelsk ATAR / engelsk litteratur ATAR klasse C eller bedre eller tilsvarende;
- Special Tertiary Admission Test; *
- IELTS Akademisk samlet båndminimumscore på 6,0 (intet individuelt bånd mindre end 6,0);
- Succesfuld gennemførelse af 1,0 EFTSL-studier på bachelorniveau eller højere i England, Irland, USA, NZ eller Canada;
- Universitetsforberedelseskursus;
- Indigenous University Orientation Course; *
- Aboriginal Student Intake Test; *
- AQF-eksamensbevis, avanceret eksamensbevis eller tilknyttet grad;
- 0,375 EFTSL-studier på bachelorniveau eller højere afsluttet hos en australsk udbyder af videregående uddannelser (eller tilsvarende); eller
- Andre test, kurser eller programmer defineret på siden Engelsk kvalifikationsbånd.
* Yderligere information kan findes på indgangssiden til studiekursen.
Pixabay / Pexels
Kursusdetaljer
Semestertilgængelighed
- Semester 1: Undersøg fuldtidsjob i Joondalup
- Semester 2: Undersøg fuld tid på Joondalup
Kursusstruktur
Studerende skal udfylde 16 kerneenheder. Dette vil blive understøttet af et 8-enheds supplerende program, der består af en større eller mindre plus valgfri enhed eller to mindreårige eller 8 valgfrie enheder.
År 1
Enhedskode | Enhedstitel | Kreditpoint |
SBL1600 | Forretningsidentitet og protokoller | 15 |
HOS2500 | Food Service Management | 15 |
TSM2111 | Introduktion til gæstfrihed og turisme | 15 |
MKT1600 | Marketingprincipper og praksis | 15 |
HOS2325 | Håndtering af serviceoplevelsen | 15 |
HOS2110 | Mad og drikkevarer | 15 |
Enhed fra supplerende program | x 2 | 30 |
År 2
Enhedskode | Enhedstitel | Kreditpoint |
HOS2220 | Værelse-afdeling ledelse | 15 |
TSM2202 | Introduktion til Event Management | 15 |
TSM2105 | Turismeplanlægning og -udvikling | 15 |
TSM3109 | Turisme med særlig interesse | 15 |
HOS3211 | Forvaltning af gæstfrihed | 15 |
Enhed fra supplerende program | x 2 | 30 |
Plus 1 enhed fra: | ||
MAN2145 ^ | Human Resource Management | 15 |
TSM3104 ^ | Krydstogtskibsturisme | 15 |
BUS3700 ^ | Business Study Tour | 15 |
Eller en alternativ enhed med kursuskoordinatorens godkendelse.
År 3
Enhedskode | Enhedstitel | Kreditpoint |
BUS3100 | Erhvervsundersøgelser | 15 |
HOS3100 | Gæstfrihed og turismestyring | 15 |
TSM3107 | Økoturisme | 15 |
Enhed fra supplerende program | x 4 | 60 |
Plus 1 enhed fra: | ||
FBL3501 ^ | Forretningspraksis | 15 |
SBL3500 ^ | Integreret forretningsapplikation | 15 |
Bemærk: Tilmelding til FBL3501 eller BUS3700 sker kun efter applikation. Enheder tilbydes ikke hvert semester.
** Internship Minor (MIBIOR) - Udvalgte studerende (kun efter ansøgning) kan tilmelde sig samtidigt i FBL3400 Business Internship 1 og FBL3500 Business Internship 2 i deres år 3 (semester 1) del af kurset. Studerende, der tilmelder sig Internship Minor (FBL3400 / FBL3500 = 60 point) fuldfører en valgfri enhed i stedet for SBL3500 eller FBL3501.
^ Kerneindstilling
Majors, du kan studere i dette kursus
- Event Management
- Human Resource Management
- International forretning
- Ledelse
- Marketing
Kursusundervisning
- Få adgang til, analyser og kritisk evaluering af relevante oplysninger for systematisk at løse udfordrende forretningsproblemer.
- Anvende bred og sammenhængende viden til en række forretningssituationer ved at inkorporere internationale / globale / kulturelle perspektiver.
- Samarbejd effektivt i teamindstillinger for at producere målbare resultater.
- Kommuniker forretningsviden, koncepter og rådgivning overbevisende og tydeligt i både skriftlige og mundtlige formater ved hjælp af relevant teknologi.
- Generer kreative ideer til forretningsinnovationer, der reagerer på muligheder og konstant forandring.
- Overvej feedback og kritik af egen præstation for at identificere og planlægge udviklingsmuligheder.
- Værdsætter professionel adfærd og / eller personlig medborgerskab, der afspejler en forståelse af sammenhængen mellem forretningsetik og virksomhedernes sociale ansvar.
Karrieremuligheder
Karrieremuligheder for kandidater findes inden for en række gæstfriheds- og turismevirksomheder, herunder rejsefirmaer, rejsebureauer, krydstogtskibe, besøgende centre, temapark og seværdigheder for besøgende, kongrescentre, eventselskaber, hoteller og resorts, restauranter, caféer og barer. Inden for disse typer organisationer kan rollen involvere styring af aspekter af ture og stedbesøg, underholdning, konferencer og begivenheder, mad og drikke service, salg og markedsføring eller ansættelse, træning og overvågning af personale.
Eventuelle fremtidige jobtitler
Tour operatør, besøgende center manager, temapark manager, krydstogtskib vejleder, øko-turisme operatør, tour guide, turistattraktion manager, retail rejse og tour operation manager, events koordinator, konferencer koordinator.
Indlæggelser
Læreplan
Kursusdetaljer
Semester tilgængelighed
- 1. semester: Studerer på fuld tid på Joondalup
- Semester 2: Studerer på fuld tid på Joondalup
Kursusstruktur
Studerende skal gennemføre 16 kerneenheder. Dette vil blive understøttet af et 8-enheds supplerende program, bestående af en Major eller Minor plus Valgfrie enheder, eller to Bifag eller 8 Valgfrie enheder.
År 1
Enhedskode | Enhedens titel | Kreditpoint |
SBL1600 | Forretningsidentitet og protokoller | 15 |
HOS2500 | Food Service Management | 15 |
TSM2111 | Introduktion til gæstfrihed og turisme | 15 |
MKT1600 | Markedsføringsprincipper og -praksis | 15 |
HOS2325 | Håndtering af serviceoplevelsen | 15 |
HOS2110 | Mad og drikkevarestyring | 15 |
Enhed fra Supplerende Program | x 2 | 30 |
År 2
Enhedskode | Enhedens titel | Kreditpoint |
HOS2220 | Rooms-Division Management | 15 |
TSM2202 | Introduktion til Event Management | 15 |
TSM2105 | Turisme planlægning og udvikling | 15 |
TSM3109 | Særlig interesseturisme | 15 |
HOS3211 | Ledelse af Hospitality Finance | 15 |
Enhed fra Supplerende Program | x 2 | 30 |
Plus 1 enhed fra: | ||
MAN2145 ^ | Human Resource Management | 15 |
TSM3104 ^ | Krydstogtsskibsturisme | 15 |
BUS3700 ^ | Business Studietur | 15 |
Eller en alternativ enhed med kursuskoordinatorgodkendelse.
År 3
Enhedskode | Enhedens titel | Kreditpoint |
BUS3100 | Forretningspraksis for forskning | 15 |
HOS3100 | Hospitality and Tourism Management | 15 |
TSM3107 | Økoturisme | 15 |
Enhed fra Supplerende Program | x 4 | 60 |
Plus 1 enhed fra: | ||
FBL3501 ^ | Forretningspraksis | 15 |
SBL3500 ^ | Integreret forretningsapplikation | 15 |
Bemærk: Tilmelding til FBL3501 eller BUS3700 er kun ved ansøgning. Enheder udbydes ikke hvert semester.
** Internship Minor (MIBIOR) - Udvalgte studerende (kun efter ansøgning) kan tilmeldes samtidig i FBL3400 Business Praktik 1 og FBL3500 Business Praktik 2 i deres år 3 (Semester 1) sektion af kurset. Studerende, der tilmelder sig Praktik Minor (FBL3400/FBL3500 = 60 point), vil gennemføre en valgfri enhed i stedet for SBL3500 eller FBL3501.
^ Kernemulighed
Karrieremuligheder
Karrieremuligheder
Karrieremuligheder for kandidater findes inden for en række gæstfriheds- og turismevirksomheder, herunder turselskaber, rejsebureauer, krydstogtskibe, besøgscentre, forlystelsesparker og besøgsattraktionssteder, kongrescentre, begivenhedsvirksomheder, hoteller og resorts, restauranter, caféer og barer. Inden for disse typer af organisationer kan rollen involvere styring af aspekter af ture og besøg på stedet, underholdning, konferencer og arrangementer, mad- og drikkevareservice, salg og marketing eller ansættelse, træning og supervision af personale.
Mulige fremtidige jobtitler
Turoperatør, besøgscenterleder, temaparkleder, krydstogtskibsleder, økoturismeoperatør, turguide, turistattraktionschef, detailrejse- og turdriftsleder, eventkoordinator, konferencekoordinator.
Galleri
Programresultat
Kursets læringsudbytte
- Få adgang til, analyser og kritisk evaluer relevant information for at løse udfordrende forretningsproblemer systematisk.
- Anvend bred og sammenhængende viden til en række forretningssituationer, der inkorporerer internationale/globale/kulturelle perspektiver.
- Samarbejd effektivt i teamindstillinger for at producere målbare resultater.
- Formidle forretningsviden, koncepter og rådgivning overbevisende og klart i både skriftlige og mundtlige formater ved hjælp af relevant teknologi.
- Generer kreative ideer til forretningsinnovationer, der reagerer på muligheder og konstant forandring.
- Reflektere over feedback og kritisere egen præstation med henblik på at identificere og planlægge muligheder for udvikling.
- Værdsæt professionel adfærd og/eller personligt medborgerskab, der afspejler en forståelse af sammenhængen mellem forretningsetik og virksomhedernes sociale ansvar.