Keystone logo
EDHEC Business School - Online Programs

EDHEC Business School - Online Programs

EDHEC Business School - Online Programs

Introduktion

EDHEC Business School: udformning af onlineuddannelse

Med ambitionen om at forbedre sin digitale udvikling har EDHEC Business School skabt EDHEC Online, en 100% online digital platform. Med ønsket om at imødekomme kravet om fleksibilitet fra fagfolk og fremtidige ledere er EDHEC Online primært rettet mod aktive fagfolk, der ønsker at erhverve nye færdigheder for at sætte skub i deres professionelle karriere gennem diplomuddannelse på højt niveau, som er tilgængelig hvor som helst og når som helst.

192778_pexels-canva-studio-3153201.jpg

Et komplet udvalg af online-kurser

EDHEC Online er baseret på en ny måde at lære på og tilbyder diplom- og certificeringskurser i ledelse om alle spørgsmål i forbindelse med nye forretningsudfordringer, lige fra den specialiserede bachelor of Science til executive- og masteruddannelser. Uddannelsesprogrammerne leveres af EDHEC Business School-professorer og virksomhedseksperter, som bidrager med deres ekspertise og knowhow.

En platform for ekspertise

EDHEC Business School er medstifter af det internationale Future of Management Education (FOME) i samarbejde med Imperial College London og flere andre prestigefyldte business schools og universiteter i verdensklasse. Målet med denne alliance er at revolutionere fjernundervisningsdiplomerne ved at kombinere teknologisk og pædagogisk knowhow.

Derudover beriger flere partnerskaber eller aftaler med nøgleaktører i EdTech-verdenen den læringsoplevelse, som EDHEC Online tilbyder.

Et mål: at berige læringsoplevelsen

EDHEC Online giver EDHEC Business School mulighed for at give adgang til sit fremragende indhold til så mange studerende som muligt, drevet af betydelige digitale innovationer. EDHEC Online har udviklet et "lokalt e-læringssystem" baseret på 4 søjler og med fokus på den studerende:

 • En dedikeret støtte fra EDHEC-professorer gennem regelmæssige individuelle og gruppebaserede coaching-sessioner,
 • Privilegeret interaktion med EDHEC-professorer og akademiske mentorer under ugentlige møder i virtuelle klasseværelser og på Online Campus,
 • Nye teknologier til skræddersyet læring (videoer, quizzer, mobil læring, online-evalueringer osv.)
 • Innovative læringsoplevelser, enten personligt eller eksternt (teambuilding, seminarer, forretningsspil osv.)

"Ved at oprette EDHEC Online placerer EDHEC Business School sig selv på forkant med fremtidens multi-campus-model. Vi tilbyder således vores studerende flere muligheder for at tage diplomkurser på et højt akademisk og teknologisk niveau, så de kan få succes i en verden i hastig forandring."

Benoit ARNAUD, dekan for uddannelser og direktør for EDHEC Online

Campus funktioner

EDHEC blev grundlagt af iværksættere, der var fast besluttet på at uddanne og pleje den næste generation af virksomhedsledere. Mere end et århundrede senere fortsætter EDHEC's uddannelser med at rangere blandt de bedste i Europa (Financial Times-rangeringer).

Internationalt akkrediterede og højt rangerede programmer

Takket være sin tredobbelte akkreditering (EQUIS, AACSB og AMBA) er EDHEC Business School en af de bedste handelsskoler i Frankrig og i udlandet. At tilhøre den meget tætte kreds af trefoldige akkrediterede institutioner er en garanti for akademisk ekspertise og internationalisering af kurser.

Denne søgen efter undtagelse er anerkendt i nationale og internationale ranglister. Betragtet som en af de bedste handelsskoler i Frankrig, fortsætter dens verdensomspændende indflydelse med at udvikle sig. Rangeret blandt de 7 bedste europæiske handelsskoler i 2022 af Financial Times, bekræfter EDHEC Business School hele tiden deres træningsprogrammers ekspertise og ekspertise. Dets lederskab har etableret sig på verdensscenen takket være engagementet fra dets professorer, partnere og studerende, der bidrager til EDHEC's prestige, langt ud over skolens mure.

Vores internationale ranglister

 • #5 Master i finans, Financial Times, 2021
 • #2 Executive MBA i Frankrig, The Economist, 2020
 • #9 Master in Management (MiM) programmer, Financial Times, 2021
 • #7 Business School in Europe, Financial Times, 2022

Et kosmopolitisk økosystem

På EDHEC Business School mødes, samarbejder og udvikler studerende med meget forskellig baggrund:

 • 8.600 studerende tilmeldte sig traditionelle videregående uddannelser, hvoraf 35% var internationale
 • 245 udvekslings- og dobbeltgradsaftaler med verdens førende akademiske institutioner
 • Et netværk af omkring 50 000 kandidater i 130 lande

En innovativ tilgang til online læring

Som medstifter af den internationale alliance Future of Management Education (FOME) arbejder EDHEC sammen med nogle af de bedste handelsskoler i verden for at revolutionere fjernundervisning . Hvordan virker FOME? Medlemmer af netværket kombinerer pædagogiske og digitale undervisningsressourcer for at bringe ny forskning og viden til endnu flere studerende over hele kloden.

Det betyder, at dine læringsmuligheder virkelig er ubegrænsede. Det betyder, at der ikke er noget, der holder dig tilbage fra at udvide din viden og tilegne dig nye forretnings- og ledelsesevner.

Hvem er medlemmer af FOME?

Hvert af FOME-medlemmerne medbringer sit eget sæt af forretnings-, ledelses- og finansekspertise, såvel som sit eget team af fageksperter og forskere. Mulighederne for kurser og læring er uendelige, og du får det hele gennem EDHEC Online.

FOME-medlemmer mener, at digital læring bør have samme effekt som læring ansigt-til-ansigt, og derfor fokuserer de på kun at bringe de læringsteknologier til markedet, som vil inspirere eleverne til virkelig at transformere sig selv og deres organisationer.

EDHEC Alumni netværk for fjernundervisning

Vores 54.000 EDHEC-alumner arbejder i mere end 4.500 forskellige virksomheder og bor i 130 forskellige lande , men de samles stadig ofte for at mindes deres tid på EDHEC og deres karrierer, familier og liv siden eksamen. I løbet af et givet år mødes EDHEC-alumner i restauranter, klubber, bestyrelseslokaler og private hjem til 550 arrangementer om året .

Disse lejligheder giver tid til at forbinde forskellige generationer af EDHEC-kandidater og til at opbygge stærke relationer mellem alumner med forskellig kulturel baggrund. Mange alumner poster åbninger gennem EDHEC's Career Center online jobforum, fordi de ønsker at arbejde med andre EDHEC-alumner - så stærkt er båndet!

Et Alumni-netværk tilgængeligt for onlinestuderende

Online studerende, der er tilmeldt uddannelser, drager også fordel af EDHECs omfattende alumni-netværk. Skoleambassadører er udstationeret rundt om i verden og er jævnligt vært for sociale og faglige arrangementer.

Et udsnit af alumni-arrangementer inkluderer:

 • det årlige EDHEC Rendez-Vous,
 • Ambassadørens dag,
 • velkomstfester for nye studerende,
 • og Alumni Campus Day.

Onlinestuderende kan også få adgang til EDHEC-alumni-netværket for at finde mentorer og studiekammerater, hvis de støder på problemer med et bestemt emne.

  Akkrediteringer

  EFMD Equis-akkrediteretAMBA-akkrediteretAACSB-akkrediteret

  Placeringer

  • Lille

   Lille, Frankrig

   Chat with students

   Spørgsmål