Keystone logo
EC English State University of New York at Fredonia

EC English State University of New York at Fredonia

EC English State University of New York at Fredonia

Introduktion

Om English State University of New York at Fredonia

Hvert år hjælper vi elever fra over 140 lande med at nå deres sprogmål og realisere deres drømme på vores fantastiske engelske skoler over hele verden.

Fordelene ved en uddannelse på campus

I dag vil vi meget gerne dele et af vores sommerhøjdepunkter: åbningen af ECs første on-campus-skole ved State University of New York (SUNY) Fredonia.

Ved du, hvad der gør det at bo og lære på campus til en så spændende og gavnlig oplevelse? Vi kan fortælle dig alt om det!

Hvorfor EC On-Campus?

Vi ønsker at give vores studerende den autentiske mulighed for at blive helt fordybet, både akademisk og socialt, i en helt amerikansk universitetscampus-livsstil, samtidig med at de hæver deres sproglige niveau.

To fremragende akademiske fordele ved EF-oplevelsen på campus er fuld forberedelse til videregående uddannelse og en direkte vej ind i hele det amerikanske universitetssystem. Når du først er en del af State University of New York-netværket, kan du være sikker på glatte overførselsprocesser mellem andre topuniversiteter takket være overførselsstier og fulde meritoverførsler!

En sådan mulighed bringer også personlig vækst sammen med chancen for at udvikle dine sociale færdigheder. At bo og lære på campus giver studerende den rette mulighed for at mødes og blande sig med hinanden. Du vil se friske ansigter og få nye venner i klassen, over frokost i kantinen, ved en social aktivitet arrangeret af universitetet eller i campusboligen, mens du bærer dit tøj til vaskerummet!

Tilbage i klasseværelset vil alle samtaler og akademiske diskussioner med andre internationale EC on-campus-studerende vise sig at være en interessant lærerig oplevelse, og det vil også være den perfekte chance for dig at få talepraksis samt forbedre dine offentlige præsentationsevner . Du får også mulighed for at forberede dig på livet på universitetet med det unikke engelsk for akademiske formål kursus, som vil hjælpe dig med at nå dine akademiske mål og komme ind på universitetet med selvtillid og dygtighed.

Placeringer

  • 280

    280 Central Ave, Fredonia, NY 14063, USA, 14063, 280

    Spørgsmål