Keystone logo
EALDE Business School Máster en Seguros y Risk Management
EALDE Business School

Máster en Seguros y Risk Management

Madrid, Spanien

12 Months

Spanish

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Fjernundervisning

Introduktion

Master i forsikring og risikostyring er en videregående uddannelse specielt rettet mod fagfolk, der arbejder i forsikringssektoren eller er ansvarlige for at købe forsikringer i deres virksomheder. Den online masteruddannelse kombinerer forsikringstræning med det grundlæggende i risikostyring og forretningskontinuitet, hvilket garanterer omfattende læring, der giver dig mulighed for at erhverve en højt kvalificeret profil.

Den færdiguddannede studerende vil være tilstrækkeligt forberedt til at føre risikopolitikker i et forsikringsselskab eller påtage sig risikooverførselsprocesserne i enhver anden organisation.

Indholdet af online Master in Insurance undervises af ekspertprofessorer og mæglere, aktive i store forsikringsselskaber i Spanien og Latinamerika. Desuden undervises de ved hjælp af en innovativ metode, der letter den praktiske anvendelse af den opnåede teoretiske viden.

Den akademiske kandidatuddannelse omfatter et kursus til fremme af ledelseskompetencer samt et engelskkursus og en ledervejledning efter afslutningen af programmet. Kandidatkalenderen er designet til at gøre det lettere at forene arbejde og arbejdsliv med studier.

Om skolen

Spørgsmål