Keystone logo
EAE | Programas Distancia

EAE | Programas Distancia

EAE | Programas Distancia

Introduktion

Måden, som folk lærer, har ændret sig

Fjernundervisning er i dag en realitet over hele verden. Mange af de europæiske, asiatiske og amerikanske universiteter tilbyder deres programmer og kandidatgrad på afstand. Uddannelsesinnovation er sket takket være fremkomsten af nye teknologiske understøttelser, som ændrer måden, hvorpå folk lærer, hvilket skaber enorme muligheder.

EAE Business School, der var opmærksom på denne nye virkelighed, valgte i 2007 at medtage metoderne Online Distance og Blended Blended Training i sine programmer. På denne måde kan dine studerende drage fordel af de mange fordele ved at kunne studere på afstand:

Forene personlige og arbejdsliv

Den aktive brug af nye teknologier gør det muligt at forene træningsaktiviteter med erhvervslivet og familielivet.

I dit eget tempo

Uden tvivl en af de store fordele ved at kunne studere på afstand. Kendetegnene ved EAE Online Distance og Blended Blended-programmer giver hver studerende mulighed for at tilpasse deres studier i deres eget tempo, da den akademiske kalender er fleksibel og kan tilpasses hver studerendes behov. Den akademiske rådgiver vil ledsage den studerende gennem hele træningsprocessen i det tempo, han har valgt, idet han tager højde for, at han har op til 3 år til at gennemføre kandidatstudierne og 2 år til højere programmer. 80% af vores studerende gennemfører deres studier i en periode på 12 til 18 måneder.

Hvor og hvornår du vil

Online Distance og Blended Blended Distance-modaliteter tillader studering på det tidspunkt og på det sted, som den studerende ønsker. Den pædagogiske model af EAE-programmer tilpasser sig til enhver omstændighed (f.eks. Tilgængelighed af tid eller geografisk placering).

Denne fleksibilitet gør enhver situation velegnet til at få adgang til campus online og fortsætte dine studier. Derudover behøver den studerende ikke at bære læringsmaterialet med sig, da det er tilgængeligt i en digital version på Campus.

Du sparer tid

Med metoderne Distance Online eller Blended Blended læring spares tid: det er ikke længere nødvendigt at rejse til det sted, hvor undervisningen holdes. Det er den studerende, der bestemmer, hvor han vil studere.

Du er hovedpersonen

Den studerende er centrum for vores træningsaktivitet: alt indholdet og uddannelsesmodellen drejer sig om deres behov. EAE Business Schools metode er struktureret i tre områder, der tager den studerende som den centrale akse:

  • Læring er baseret på erfaring: vi tilpasser og anvender alle teoretiske begreber til den virkelige verden.
  • Læring er baseret på problemer: den studerende skal reagere på forskellige tilbageslag og anvende den erhvervede viden.
  • Uddannelsen er baseret på casestudier: lærere simulerer rigtige tilfælde i klasseværelset for at stimulere elevernes læring.

Derudover har studerende EAE Business School online campus og ressourcer, tjenester og aktiviteter for at fortsætte med at udvikle deres læringsproces. Alle disse elementer er tilpasset til at understøtte de studerendes krav og bekymringer.

Placeringer

  • Spain Online

    Spain Online, Spanien

Spørgsmål