Keystone logo
Ducere Global Business School Australia

Ducere Global Business School Australia

Ducere Global Business School Australia

Introduktion

Ducere Global Business School er en anerkendt leder inden for samarbejder mellem universiteter og virksomheder, til at designe og levere grader, der har en reel karrierepåvirkning. Vi samarbejder med store universiteter på tværs af 4 kontinenter, globale virksomheder, regeringsafdelinger og ngo'er, såvel som at være medlem af AACSB, Clinton Foundation, FN og forskellige globale kamre for at sikre, at vores programmer er aktuelle, relevante og brancheforbundne .

Vi har en mission om både forretning og filantropi. Ducere har finansieret og støttet aktiviteterne i Ducere Foundation på tværs af 27 afrikanske nationer for millioner af dollars.

Anvendt

Grader skræddersyet til individuelle studerendes karrierer og passioner. Projektbaserede virksomhedsleverancer for at levere effekt i den virkelige verden.

Vision

Leverer de mest relevante, brancheanerkendte grader, der sætter karrierer i gang.

Industri

Slut dig til et netværk af globale industripartnere og hundredvis af verdensledere.

Fleksibel og tilgængelig

100% online. Flere Pathways og adgangsmuligheder.

Vurdering

Ingen eksamener. Vurderinger er designet til at udvikle og teste praktiske færdigheder og applikationer.

Social virksomhed

Din uddannelse hjælper dem i nød med at få en uddannelse også, gennem arbejdet fra Ducere Foundation på tværs af Afrika.

En ekstraordinær studerendeoplevelse

Fra fleksible og selvstyret online-studier til virkelige forretningsprojekter og dynamiske branchebegivenheder har vi designet hvert program til at imødekomme behovene hos den moderne elev.

Både bachelor- og MBA-kurserne blander fordybende online læring med en anvendt vurderingstilgang. Under denne model beslutter eleverne, hvornår og hvordan de studerer, mens de gennemfører praktiske vurderinger, der er relevante for deres egne karrierebehov og industriens behov.

Så i stedet for eksamener kan du arbejde på forretningsplaner, projektcasestudier og mere, mens du nyder adgang til Australiens mest brancherelevante kursuspensum og indhold.

Uanset hvordan du vælger at studere, vil du modtage personlig støtte og rådgivning gennem Ducere-studerendes supportteam sammen med dybdegående praktisk feedback fra akademisk personale. På hvert trin af din studerendes rejse vil Ducere arbejde sammen med dig for at dyrke den digitale færdighed, kritiske knowhow og iværksætterfærdigheder, der kræves for succes i en økonomi, der er transformeret af innovation.

Lær gennem verdens hurtigst voksende læringsplatform, designet til at passe ind i din livsstil

Lær gennem en state-of-the-art platform med studerende og fakulteter rundt om i verden med diskussionsfora og support 24/7.

Læringsressourcer omfatter journaler, slide-decks, videoindhold, animation og andre leveringsmåder for at skabe det mest engagerende digitale læringsmiljø.

Praktisk og industriel Relevant videregående uddannelse

Kurser leveres i samarbejde med førende organisationer for at tilbyde universitetsuddannelse, der virkelig forbereder kandidater til at tage deres næste karriereskridt.

Duceres branchepartnerskaber understøtter skabelsen af praktisk og relevant kursusindhold; rigtige industriprojekter, der forbinder studerende med den virkelige erhvervsliv og eksklusive branchehændelser, der er vært for Australiens førende virksomheder.

Virkelig indsigt fra globale ledere og forretningsinnovatorer

Ducere Global Leaders Faculty omfatter over 250 industriledere fra de højeste lag af det offentlige liv, herunder tidligere præsidenter, premierministre, administrerende direktører, iværksættere og filantroper.

Videoindsigter fra disse ledere er vævet gennem kursets indhold og pensum og bygger bro mellem akademiske studier og praktisk, brancherelevant læring.

Studerende får den ekstra mulighed for at høre fra og engagere sig med forretningsledere Global Leaders personligt på eksklusive Ducere-branchefolk.

Grader designet af Ducere, akkrediteret af universitetspartnere over hele kloden.

Ducere-grader er skabt i samarbejde med hundredvis af verdens førende erhvervsledere, politiske og filantropiske ledere. Alle grader er formelt akkrediteret af dets netværk af universitetspartnere. Resultatet er en enestående universitetsoplevelse, der giver de studerende en unik kombination af prestigefyldt akkreditering med relevant anvendt læring.

Placeringer

  • Prahran

    Saint John Street,5, 3181, Prahran

    Spørgsmål