Keystone logo
© BIMM University
Ducere Global Business School

Ducere Global Business School

Ducere Global Business School

Introduktion

Verdens mest praktiske, erhvervsrelevante kvalifikationer

Ducere har indgået et samarbejde med University of Wales Trinity Saint David, Torrens University Australia, University of New England og University of Mauritius for at levere grader, der indeholder de unikke forretningsressourcer.

Dette partnerskab har resulteret i, at Ducere stolt tilbyder de mest innovative online grader - unikke bachelor- og postgraduate-programmer, der gør det muligt for studerende at arbejde på rigtige projekter med førende forretningsorganisationer i Storbritannien og Australien. Studerende får praktiske færdigheder ved at løse projekter i den virkelige verden med vores branchepartnere som KPMG, PwC, Disney, ATO, Telstra, Make-A-Wish og mange flere.

Dūcere er en moderne ed-tech social virksomhed, der bringer verdens mest inspirerende sind og mest avancerede teknologier til videregående uddannelse. Vores online videregående uddannelsesprogrammer finansierer banebrydende udgivelse og alfabetisering i 24 afrikanske lande.

"Over 44% af Ducere-studerende modtager en lønforøgelse eller -fremgang før eksamen."

Universitetsgrader for det 21. århundredes innovationsøkonomi

I partnerskab med universiteter og større virksomheder leverer Ducere grader, der er designet til at imødekomme den moderne elevs behov gennem fleksibel online studie, virkelige erhvervsprojekter og uovertruffen elevens støtte.

Løs reelle projekter. Lever reelle resultater.

Ducere kurser leveres i samarbejde med førende organisationer for at yde universitetsuddannelse, der virkelig forbereder kandidater til at tage deres næste karriere trin. Ducere's industri partnerskaber understøtter skabelsen af ​​praktisk og relevant kursusindhold; rigtige industriprojekter, der forbinder eleverne med den virkelige erhvervsliv.

At afslutte en uddannelse med Dūcere og en af dets universitetspartnere: Torrens University Australia , University of Wales Trinity Saint David og University of New England er en unik, værdifuld oplevelse, som du ikke kan komme andre steder. Uanset om du vælger at starte din egen virksomhed, oprette en social virksomhed eller arbejde i en organisation, lærer du gennem at anvende færdigheder til reelle forretningsudfordringer. En anvendt grad med de færdigheder, som arbejdsgivere søger, vil sikre, at du lykkes i den vej, du vælger.

Real Insights fra Globale Ledere og Business Innovators

Ducere Global Leaders Fakultet består af over 250 brancheledere fra de højeste echelons af det offentlige liv, herunder tidligere præsidenter, premierministre, administrerende direktører, iværksættere og filantrope.

Videoinsigter fra disse ledere er vævet i hele Ducers kursusindhold og pensum, der overgår kløften mellem akademiske studier og praktisk, industriel relevant læring.

"En grad der tackler problemet med at være effektiv og anvendt på arbejdspladsen"

Sky News Live (Switzer Daily)

“Globale ledere… leverer kurser i lederskab i virkeligheden”

Business Review Weekly Magazine

Placeringer

 • Swansea

  Swansea, Det Forenede Kongerige

 • Melbourne

  Melbourne, Australien

  • Curepipe

   Curepipe, Mauritius

   • Newport Beach

    120 Newport Center Drive, 92660, Newport Beach

    Spørgsmål