Keystone logo
Dublin City University | DCU Connected - Excellence in Online Education

Dublin City University | DCU Connected - Excellence in Online Education

Dublin City University | DCU Connected - Excellence in Online Education

Introduktion

Hvad hvis du kunne arbejde hen imod en verdensklasse online irsk universitetsgrad på egen hånd, fra dit eget hjem, i din egen by, på ethvert sted i verden? Online læring med DCU Connected giver dig fjernadgang til alle ressourcer i et etableret universitet: en innovativ læseplan, kendte lærere og livlig udveksling med dine medstuderende.

Dette er ikke online-læring som du har forestillet dig - med Connected vil du være en integreret og uvurderlig del af universitetssamfundet. Med DCU Connected, sker læring helst, hvor som helst. Fjernundervisning har aldrig følt sig så tæt på.

DCU

Hvad gør os bedre?

DCU Connected passer til DCUs mission om at transformere liv og samfund. Ved DCU indser vi, at ikke alle har muligheden for at gennemføre fuldtidsstudier på campus. For disse studerende er vores mål at give fleksibel adgang til fuldt akkrediterede DCU-programmer. Ikke alene vil du kunne tage kurser uanset din placering, men du får også mulighed for at forbinde første hånd til et stadig mere internationalt netværk af studerende.

Resultatet er, at du vil have en globalt anerkendt irsk grad, der giver et unikt, flersidet perspektiv på nogle af de største udfordringer og muligheder verden står overfor.

DCU

Placeringer

  • Dublin

    Glasnevin, Dublin 9, Ireland, , Dublin

Spørgsmål