Keystone logo
Drew University

Drew University

Drew University

Introduktion

Graduate og teologiske studier på Drew University .

Drews smukke, skovklædte campus i Madison, New Jersey ligger kun en 50-minutters togtur væk fra New York City's hovedstad, New York. Der er hjemsted for Caspersen School of Graduate Studies og Drew Theological School.

Hvis de er lærere, digtere, læger, ministre, lærde, samfundsledere, aktivister eller livslangt elever, har kandidater fra Drews faglige og akademiske kandidatuddannelser en humanistisk, kreativ og etisk måde at tænke og arbejde på.

Find din mentor blandt de færdige fakulteter. Studere i skoven Test hvad du lærer i en af de mest levende og kulturelt forskellige regioner på østkysten. Vær en del af et dedikeret globalt samfund, der har til hensigt at forberede dig til at gøre en forskel, der betyder noget i dit eget liv og i verden.

Caspersen School of Graduate Studies

Drew Caspersen School of Graduate Studies tilbyder et bredt udvalg af karakteristiske og fleksible avancerede uddannelser designet til at imødekomme behovene i næsten enhver travl tidsplan.

Alle programmer er baseret på Drews anerkendte engagement i fakultet-student mentorskap, muligheder for erfaring uden for klasseværelset og lette et robust intellektuelt samfund.

Humaniora, der dyrker et dybt engagement i kritisk refleksion og analyse, danner grundlaget og beriger alle vores kandidatuddannelser. At mestre disse væsentlige færdigheder sikrer den bemærkelsesværdige alsidighed og opfindsomhed, der adskiller vores kandidater. Selvom mange af morgendagens karrierer endnu ikke er blevet forestillet sig, vil du med en humaniora-baseret kandidatuddannelse fra Drew være klar til noget!

Drew Theological School

Vi er stolte forankret i den wesleyske/metodistiske tradition med dristige ideer, der påvirker folks liv til det gode, og vi har trænet rodfæstede, innovative og modige ledere i over 150 år. Uanset hvilke af vores seks-graders programmer du forfølger, inkluderer en Drew Theological School-uddannelse tværfaglige kurser, der kræver out-of-the-box tænkning, lærlingeuddannelse, der adresserer virkelige problemer og læringsformer, der fremmer tilpasningsevne og innovation. Faktisk er vores program designet til at passe til næsten enhver kompleks tidsplan. Alle vores kandidatuddannelser kan gennemføres i hjemmet eller helt online!

Den Teologiske Skoles mission og universitetet

" Drew University Theological School har røddet i metodistraditionen om innovative og dristige fortolkninger af kristen teologi og åndelig praksis, og Drew University kreativ tænkning og modig handling for at fremme retfærdighed, fred og kærlighed til Gud, naboen og jorden."

Den teologiske skoles mission går sammen i universitetets arbejde for at tilbyde dets forskelligartede samfund af elever en udfordrende og individualiseret uddannelse formet af en dybtgående kultur af mentorskab, tankevækkende engagement med verden uden for campus og et fast engagement i livslang dyrkning af hele personen. Gennem sin særprægede vægt på gensidigheden af viden, erfaring og service forbereder Drew sine elever til at blomstre både personligt og professionelt, da de tilføjer til verdens gode ved at reagere på de haste udfordringer i vores tid med streng, uafhængig og fantasifuld tanke.

Placeringer

  • Madison

    36 Madison Avenue, 07940, Madison

Spørgsmål